Cronica unui divorţ neanunţat: Pepe se desparte de Oana pentru că nu i-a făcut un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi păreau un cuplu indestructibil, divorţul dintre Oana şi Pepe este iminent. Pepe îi reproşează soţiei sale că timp de şapte ani a refuzat să-i facă un copil şi că era implicată doar în războiul cu mama sa. Oana însă declară că nu are nimic să-i reproşeze soţului ei.

Aseară, la emisiunea Un Show Păcătos cei doi au dat detalii cu privire la despărţirea lor.

"De şapte ani îi spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa. I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soţie, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul", a spus Pepe, citat de Dan Capatos, după discuţia lungă purtată de ei

De aseemenea, artistul a declarat că în momentul în care soţia a refuzat să fie prezentă la petrecerea dată de ziua lui de naştere, şi-a dat seama că "nu o mai bucură".

"Dacă mă mai iubeşte, să mă lase să îmi trăiesc viaţa în continuare fără ea. Sper să fie inteligentă şi să facă în aşa fel încât să putem rămâne prieteni. Eu i-aş fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult", a mai precizat Ionuţ Pascu, alias Pepe.

"Nu am petrecut sărbătorile împreună, nu a venit nici măcar la ziua mea. Mi-a spus că se simte rău. Atunci am înţeles că nu o mai bucur", a mai declarat Pepe.

Cântăreţul a mai declarat că-şi doreşte un divorţ fericit. "Problemele ei deveniseră mult prea importante. Îi doresc sănătate, fericire şi să avem un divorţ frumos. Dacă are vreodată o problemă cu un iubit sau cu viitorul soţ o rog să mă sune", a încheiat latino-loverul.

La rândul său, contactată telefonic în cadrul aceleaşi emisiuni, Oana Zăvoranu a declarat că nu şi-a dorit să rămână însărcinată pentru că "starea interioară nu i-a permis".

"Chiar dacă nu am arătat, procesul cu propria mea a reprezentat o traumă, poate noaptea plângeam şi nu aş fi vrut să-i transmit copilului această stare, să dea din cap, sau să dezvolte alte ticuri", a declarat Oana Zăvoranu.

În încheiere, vedeta TV a declarat că Pepe se poate simţi deja un bărbat liber, ea neintenţionând să pună piedici în derularea divorţului.

Oana Zăvoranu a mai declarat că îşi va pune din nou silicoane.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite