Beizadea de poliţist corupt, prinsă cu 182 de km/h: "Radarul nu are etichetă şi bunicul se topea de caldură"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Renu, de 25 de ani, fiul unui ofiţer care face puşcărie pentru corupţie, a fost prins în timp ce conducea maşina, un Audi, înmatriculat TM-84-SPP, cu 182 de km/h.El cere restituirea permisului de conducere, deoarece crede că radarul poliţiei nu are etichetă.

EXCLUSIV Poliţia despăgubeşte un şmecher căruia i-a luat permisul pentru că a trecut pe roşu

Beizadeaua a invocat faptul ca poliţiştii l-au amendat abuziv şi susţine că aparatura radar cu care a fost filmat nu este omologată. Fiul poliţistului condamnat pentru corupţie încearcă să-şi recupereze permisul de conducere folosindu-se şi de bunicul său care s-ar fi "topit" de caldură, potrivit contestaţiei pe care a depus-o la Judecătoria Timişoara.

, Mă aflam în maşină lângă bunicul meu pe care îl transportam la spital deoarece acesta se simţea foarte rău din cauza temperaturii ridicate de afara", a spus Adrian Renu, fiul comisarului şef Viorel Renu, condamnat la 4 ani de închisoare pentru corupţie.

Adrian Florin Renu a fost surprins cu radarul de poliţiştii timişoreni în 8 iulie, pe DN6, şoseaua unde se înregistrează de în fiecare an zeci de accidente mortale. Drumul este considerat cel mai periculos din Timiş.

Florin Renu a fost surprins de agenţii de circulaţie ai Poliţiei Rutiere Timiş cu un aparatura radar în timp ce rula cu cu 182 de km/h. Adică cu 92 de kilometri în plus faţă de viteza legală.

AUDIO Cum a aflat poliţistul Renu de la reporterii Adevărul că trebuie să stea patru ani la puşcărie


EXCLUSIV Fost şef din Poliţia Timişoara, condamnat definitiv la patru ani de puşcărie pentru trafic de influenţă



El a luat o amendă de 500 de lei şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile.

Florin Renu este fiul comisarul şef Viorel Renu, fost şef al Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara.

image

VIDEO: Faleza din Galaţi, blocată de nunta fiului preşedintelui Consiliului Judeţului

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite