EXCLUSIV Poliţia despăgubeşte un şmecher căruia i-a luat permisul pentru că a trecut pe roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanul Nour Kubaji, de 19 ani, trebuie să încaseze 1.300 de lei de la Poliţia Timiş, pentru că un agent de circulaţie l-a amendat pentru că a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Tânărul care şi-a recuperat astfel carnetul a făcut praf patru maşini în centrul Timişoarei, în urmă cu două săptămâni.

VIDEO Şmecherul cu BMW care a distrus patru maşini a fost bătut de un luptător de kickbox

Poliţia Timiş trebuie să îi plătească 1.300 de lei unui tânăr de 20 de ani, pe care agenţii de circulaţie l-au amendat cu 480 de lei şi i-au suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile, deoarece a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Nour Kubaji a fost tras pe dreapta de poliţişti în martie 2009, la nici două luni după ce obţinuse permisul de conducere. Agenţii de circulaţie au constat atunci că şoferul a trecut pe roşu la intersecţia străzilor Michelangelo cu Mihai Eminescu, din centrul Timişoarei.

Tânărul le-a spus poliţiştilor că se grăbea să ajungă la Spitalul Judeţean Timişoara deoarece prietena sa fusese implicată într-un accident rutier şi a negat că a trecut pe roşu. Rămas fără permis de conducere, Nour Kubaji contestat amenda la Judecătoria Timişoara, unde a şi obţinut câştig de cauză. Judecătorii i-au anulat amenda în valoare de 480 de lei, i-au restituit carnetul şi i-au acordat cheluieli de judecată în valoare de 1.300 de lei, care trebuie achitate de Poliţia Timiş. Amenda a fost anulată pentru că poliţistul care a completat procesul-verbal a scris greşit data la care a avut loc fapta. El a constat că fapta a avut loc în luna ianuarie 2009, în loc să scrie luna martie 2009.

Poliţia Timiş nu a achitat banii şi a fost dată în judecată din nou de Kubaji, care a obţinut din nou câştig de cauză. El are acum o sentinţă definitivă şi irevocabilă prin care poate executa în orice moment Poliţia Timiş pentru cei 1.300 de lei.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Şmecherul a făcut praf patru automobile


La nici două luni după ce a câştigat procesul de executare silită înpotriva Poliţiei Timiş, în 12 august, Nour Kubaji a intrat cu un BMW Cabrio în două automobile Opel şi o Dacie, parcate vizavi de Facultatea de Arte din Timişoara. El a distrus cele trei automobile parcate, dintre care unul s-a răsturnat pe trotuar, iar BMW-ul condus de el a fost de asemenea avariat. Teribilistul, despre care martorii spun că nu a purtat centura de siguranţă, a sărit din maşină în mers ca şi cascadorii, cu câteva clipe înainte de impact. Kubaji a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Timişoara, dar scăpat doar cu câteva zgârieturi. „Avea 60-70 km/h. A fost un miracol că a scăpat cu viaţă. A derapat pe apa de la maşinile care spală trotuarul", a spus tatăl victimei, Nemr Kubaji, un afacerist timişorean de origine siriană.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

VEZI AICI POZE FĂCUTE DE MARTORII OCULARI

Şmecherul a scăpat şi de o amendă dată pentru scandal la Spitalul de Ortopedie

Nour Kubaji a avut câştig de cauză într-un alt proces, când tot la Judecătoria Timişoara, un alt judecător i-a anulat o amendă pentru că a făcut scandal într-un spital. În 9 iunie 2009, poliţiştii de la Secţia 2 au fost chemaţi la Spitalul de Ortopedie din Timişoara, unde Nour Kubaji a fost reclamat pentru că încerca să intre în biroul unui medic, unde s-a refugiat un tânăr pe care Kubaji l-a fugărit pe stradă.

"Un tânăr făcea scandal, ţipa şi trăgea de uşa unui cabinet medical. Agresorul se afla cu o fată şi în momentul în care a auzit sirena autoturismului de Poliţie au fugit cu un BMW"
, a spus poliţistul. Kubaji a fost oprit de un echipaj al Jandarmeriei, la 500 de metri de locul faptei, într-o intersecţie. Instanţa i-a anulat amenda de 1.600 de lei a lui Kubaji, care a recunoscut că a avut un conflict mai vechi cu grupul din care făcea parte tânărul fugărit.

"O prietenă l-a văzut în staţia de autobuz şi l-a recunoscut. Prietena mea m-a chemat, iar eu am vrut să vorbesc cu el, pentru că el era singurul din grup, care nu a fost de acord cu scandalul, pe care îl avusesem cu două zile în urmă. Mă gândeam că poate mă ajută să îi identific pe ceilalţi indivizi. Efectul a fost oarecum invers şi neaşteptat, acesta considerând că vreau să mă răzbun pentru faptele prietenilor lui, s-a speriat şi a luat-o la fugă spre Spitalul de Ortopedie"
, a spus Kubaji instanţei.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite