Vitezomanul Hauptmann este citat astăzi în dosarul carnagiului din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetările din dosarul accidentului rutier de vara trecută în care au murit şase oameni sunt aproape finalizate. Hauptmann şi avocatul său a fost citat astăzi de procuror pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală. Până la sfârşitul acestei săptămâni, cel târziu începutul săptămânii viitoare, procurorul de caz va decide dacă îl trimite pe Hauptmann în judecată sau nu.

CITEŞTE ŞI:

Soarta vitezomanului este decisă în zi cu ghinion

STUDIU DE CAZ: Criminalii din trafic scapă mereu basma curată! Cocoană, Haumpmann şi alţi baştani au distrus vieţi, dar se bucură de libertate

Hauptmann senior caută soluţii pentru fiul său

Dosarul în care este cercetat Claudiu Haptmann pentru ucidere din culpă este instrumentat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, Gabriel Moraru. Acesta i-a citat astăzi pe Hauptmann şi avocatul său pentru a-i fi prezentat materialul, urmând ca în scurt timp să fie finalizat rechizitoriul. „Este un act de procedură care trebuie îndeplinit. Aştept să vină astăzi, sper să vină, dacă nu va mai dura. Dacă se prezintă astăzi sper să finalizez dosarul în termen scurt”, a spus procurorul Moraru.

Tânărul din Reşiţa, Claudiu Hauptmann este anchetat pentru ucidere din culpă după ce maşina pe care a condus-o cu viteză pe timp de ploaie a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o altă maşină care circula regulamentar.

CITEŞTE ŞI:

Bărbaţii Hauptmann au fentat moartea pe şosea

Vitezomanul Hauptmann face sport de recuperare medicală

În urma impactului cinci oameni au murit pe loc şi unul la spital. Una din victime a fost chiar iubita lui Hauptmann, care se afla pe scaunul din dreapta. În acelaşi autoturism a mai murit prietena fetei, aflată pe scaunul din spate. Din cealaltă maşină au murit patru bărbaţi care se întorceau de la serviciu. Singurii care au scăpat cu viaţă din accident au fost Claudiu Haputmann şi prietenul său, Cristian Budaci.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite