Hauptmann senior caută soluţii pentru fiul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Hauptmann  caută soluţii care să îmblânzească pedeapsa fiului său
Doru Hauptmann caută soluţii care să îmblânzească pedeapsa fiului său

Avocaţii lui Claudiu Hauptmann împart vina între el şi morţii din cealaltă maşină. Familiile victimelor carnagiului din Banat sunt revoltate de atitudinea lui Doru Hauptmann, care insinuează că şi celălalt şofer are partea lui de vină.

Apropierea trimiterii în judecată a tânărului care a grăbit spre moarte şase persoane îi determină pe tatăl şi avocaţii acestuia să ridice noi şi noi întrebări care să elimine varianta unui singur vinovat în cazul celui mai grav accident rutier petrecut pe şoselele din Banat în ultimul deceniu.
Dacă avocatului lui Claudiu Hauptmann se pronunţa asupra necesităţii efectuării unei expertize criminalistice, care s-ar putea întinde şi pe durata a mai mult de un an de zile, Doru Hauptmann, expert în securitatea muncii, insinuează că reacţiile şoferului din celălalt autoturism implicat în accident, ar fi putut fi mult mai încete după o zi de muncă.

Şi morţii sunt vinovaţi
„S-a întrebat oare cineva în ce condiţii au lucrat oamenii ăia la pod? Cunoaşte oare cineva ce înseamnă să lucrezi în construcţii în acele condiţii de temperatură? S-au întrebat oare anchetatorii dacă acei oameni au purtat salopete şi căşti de protecţie? Eu am patru pagini de întrebări pe care nu ştiu dacă şi le-a pus cineva sau dacă voi primi răspuns la ele”, a spus Doru Hauptmann. „Trebuie să se analizeze cu exactitate ceea ce s-a întâmplat la acel moment. Trebuie văzut care a fost şi comportamentul rutier al celuilalt conducător auto implicat în accident. În plus, există posibilitatea ca procurorul de caz să solicite o expertiză criminalistică”, susţine şi Adrian Fanu-Moca, avocatul familiei Hauptmann.
Familiile celor care au pierit în tragedia de la Birda nici nu vor să audă de aşa ceva. „Cum are tupeul ăsta? Este revoltător că, după ce a omorât şase oameni, tatăl său să arunce acum vina pe celălalt şofer. Nu vom lăsa să se întâmple asta, indiferent cât ar costa”, susţine Ion Roşian, tatăl majoretei Delia, decedată în accident.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite