Bărbaţii Hauptmann au fentat moartea pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acelaşi an, Doru şi Claudiu Hauptmann au scăpat cu viaţă din accidente rutiere grave
În acelaşi an, Doru şi Claudiu Hauptmann au scăpat cu viaţă din accidente rutiere grave

Implicaţi în grave accidente de circulaţie, cei doi, tată şi fiu, au scăpat cu viaţă. Tatăl vitezomanului care a provocat cel mai grav accident de pe şoselele Banatului din ultimul deceniu a văzut şi el moartea cu ochii.

Tânărul Claudiu Hauptmann, care a gonit cu 160 de km/h pe o ploaie torenţială şi a provocat un accident în care au decedat şase persoane, a scăpat cu viaţă din impactul nimicitor ce a avut loc la Birda, în urmă cu mai bine de jumătate de an. Acum, îşi continuă programul de recuperare şi încearcă să treacă peste tragedia în care a sfârşit inclusiv iubita sa. Adolescentul a supravieţuit miraculos teribilului accident, la fel cum s-a întâmplat şi cu tatăl său, cu câteva luni înainte.

Îşi aşteaptă pedeapsa

Doru Hauptmann a fost şi el la un pas de a-şi pierde viaţa într-un accident rutier şi a ajuns să creadă că nimic nu e întâmplător şi că totul se întâmplă aşa cum e scris. „Soarta nu o putem fenta. Şi eu era să mor anul trecut într-un accident. Stăteam în maşină, eram tras pe dreapta, pe marginea drumului, moment în care m-a lovit în plin un tir. Am avut zile şi am scăpat”, mărturiseşte tatăl tânărului.

În ciuda faptului că a ieşit viu dintre fiarele contorsionate ale maşinii pe care a condus-o nebuneşte, Claudiu Hauptmann are pe conştiinţă viaţa a şase oameni. Mai mult decât atât, o dată cu finalizarea dosarului deschis de poliţişti pe numele său şi înaintearea lui către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta, tânărul va trebui să răspundă întrebărilor venite din partea instanţei. Familia Hauptmann aşteaptă rezultatele anchetei în cazul accidentului de anul trecut, din care tânărul Claudiu a scăpat cu viaţă. Ulterior, urmează ca dosarul să fie trimis în judecată.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite