Victimele fraţilor "taxă de protecţie" din Deta: "Nu suntem ţigani şi nici ciorditori. Suntem oameni oneşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei tineri tăiaţi cu sabie de fiul primarului din Deta spun că li s-a cerut taxă de protecţie de 8.000 de euro pentru că cei care cereau taxe de protecţie îi vedeau ca pe nişte copii de bani gata. "Degeaba suntem acuzaţi că ne-am comportat ca nişte ţigani. Eu nu am căutat scandal. Am fost tăiat cu sabia pentru că gaşca lui Bogdan Roman a vrut să scoată bani de pe mine", spune Alexandru Şerban.

Iurg Petru (24 de ani), Alexandru Ştefan (31 de ani) şi Bogardo Gartner (20 de ani) susţin că au căzut pradă mâniei lui Bogdan Roman tocmai pentru că nu au vrut să-şi plătească taxa. Primarul din Deta se dezice de faptele fiului său acuzat că ar fi cerut taxe de protecţie prin oraş. Acesta din urmă a fost dat dispărut, doar fratele său fiind găsit de poliţişti.

EXCLUSIV Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri şi se dădeau la fetele noastre"

„Cel mai temut om din Deta"

„Fiul primarului a venit direct la mine şi mi-a cerut 8.000 de euro. Mi-a zis că sunt băiat de bani gata şi am de unde să scot banii, mai ales dacă ţin la viaţă. Mi-a spus că nu o să plec în viaţă de pe terasă dacă nu scot banii. Ştiu că tot oraşul se temea de el, că despica oameni cu zâmbetul pe buze. Eu am scăpat cu viaţa, dar mă tem pentru familia mea. Primarul şi copiii lui sunt mână în mână cu poliţia. E cel mai temut om din Deta. Şi fratele lui e la fel de psihopat, dar ăla măcar nu te omoară, ci te lasă direct în scaunul cu rotile", a povestit Alexandru Ştefan.

image

foto: fraţii "taxă de protecţie" din Deta, Călin şi Bogdan Roman

Fiu de primar: ziua angajat la Agenţia de Plăţi în Agricultură Timiş, noaptea agresor în schimbul unor taxe de protecţie de 8.000 de euro

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO

Bogardo a fost tăiat pe mână, Alexandru a fost atins şi el de lama sabiei, în timp ce Petru Iurg a fost prins de amicii lui Bogdan şi bătut minute în şir. Toată bătaia ar fi avut loc sub ochii poliţiştilor şi ai jandarmilor din Deta, care păzeau parcul central al oraşului, martori fiind şi membri ai familiei Ştefan. „L-au tăiat pe fratele meu ca pe un porc. Ţâşnea sângele din el, iar băieţii lui Bogdan Roman râdeau şi spuneau că o să-l omoare şi pe urmă o să-l ardă. Poliţiştii au văzut tot şi au stat cu mâinile în sân. Aşa e la noi, în Deta, mafioţii fac legea, iar poliţiştii dau amenzi pentru cei care nu cotizează la şmecheri", a acuzat Vandana Ştefan, sora lui Alexandru Ştefan.

Vezi GALERIE FOTO de la reținerea lui Călin Roman!

EXCLUSIV Şeful Poliţiei Deta, Ioan Goloşie: "Trăiesc cel mai penibil moment din viaţa mea. Sunt un poliţist bun"

Alexandru Ştefan şi Bogardo Gartner au fost internaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara unde sunt păziţi de poliţişti. „Mi-e frică să nu vină băieţii primarului să ne ameninţe ca să ne retragem plângerea. Fiul meu s-a întors din Germania acum două zile şi uite în ce hal l-a tăiat fiul primarului", a declarat Aurelia Geratner, mama lui Bogardo Geratner.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Cum au dat ţiganii de belele cu românii din Timiş

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite