TUPEU Şeful Poliţiei Timiş parchează ilegal în faţa sediului inspectoratului: „Şi care e problema?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef Gheorghe Popescu, şeful interimar al Poliţiei Timiş, şi-a  parcat ilegal automobilul Renault, în această dimineaţă, chiar în faţa sediului inspectoratului judeţean, pe cel mai mare bulevard din Timişoara, unde oprirea este interzisă. Asta deşi e duminică, iar zeci de locuri de parcare legale din jurul inspectoralului erau libere.

CLICK AICI Pentru a vedea cum stătea parcat ilegal radarul Poliţiei Rutiere pe unul dintre cele mai mari bulevarde ale Timişoarei
Cinci poliţişti se bat pentru fotoliul de boss al Poliţiei Timiş. Câte mii de euro costă funcţia de inspector şef?

Poliţia Timiş a împânzit drumurile în minivacanţa de 1 Mai cu agenţi plasaţi „la ciupeală" în locuri în care nu se produc accidente şi nici nu sunt vitale pentru fluidizarea traficului. Locuri care sunt, însă, preţioase pentru poliţişti pentru că acolo îşi pot face rapid planul de amenzi, singurul lucru care îi preocupă pe „oamenii legii".  În acest timp, pe un cel mai mare bulevard central al Timişoarei, în faţa sediului Poliţiei Timiş, şeful tuturor poliţiştilor din Timiş, comisarul-şef Gheorghe Popescu, nu s-a jenat să calce legea în picioare. 

Comisarul şef Gheorghe Popescu (foto jos) şi-a parcat ilegal maşina chiar în faţa sediului Poliţiei Timiş. El şi-a lăsat automobilul Renault chiar lângă indicatorul cu „oprirea interzisă", unde poliţiştii dau zilnic amenzi şi chiar ridică automobile şoferilor în timpul săptămânii.



Contactat telefonic de reporterii Adevarul de Seară, într-o primă fază, Popescu a răspuns uşor uimit. „Şi care e problema? Am intrat numai cinci minute în sediu ca să văd care sunt evenimentele". Întrebat dacă există o urgenţă pentru care a venit la serviciu şi a parcat ilegal, Popescu a spus că dorea să afle ce s-a întâmplat în mod normal în poliţie, urmându-şi rutina zilnică.

EXCLUSIV Şeful Poliţiei Timiş este inapt: comisarul şef Săndel Palade intră în pensie de boală

image

Ulterior, la insistenţele reporterilor Adevarul de Seară, Popescu a declarat că îşi va face un autodenunţ la Poliţia Rutieră Timiş, ca să fie amendat. „Şoferilor care au fost amendaţi de Poliţia Rutieră pentru încălcarea legii le spun să respecte legea. Dar chiar nu mai aveţi ce să scrieţi? Dacă credeţi că eu merit asta, pentru că am intrat numai cinci minute să văd ce s-a întâmplat, ce să vă spun, scrieţi!", a mai declarat comisarul şef Gheorghe Popescu.

image

Şeful Poliţiei Rutiere a spus că trimite echipaj să îl amendeze

Şeful Poliţiei Rutiere Timiş, comisarul Florin Bolbos, a declarat că nu se poate da o amendă doar pe un simplu autodenunţ, dar va trimite un agent de circulaţie să constate încălcarea legii. „Eu cred că un agent are curajul să îl amendeze pe şeful inspectoratului. Dumnealui, domnul Popescu, lăsând la o parte gradele şi funcţia, este un participant la trafic ca oricare altul. Ca atare trebuie să respecte legea. Şi dacă nu o respectă, trebuie să fie sancţionat. Vă asigur că se vor lua măsuri", a declarat şeful Poliţiei Rutiere Timiş, subaltenul direct al „participantului la trafic" Gheorghe Popescu.

Călătoriile minunate ale soţiei generalului Andraş în trei funcţii din instituţii publice în vreme de criză

Poliţiştii dau vina pe boscheţi pentru jaful de un miliard din sediul Poliţiei de Frontieră





image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite