Timişoara: Radarul Poliţiei Rutiere sfidează Codul Rutier pe Calea Şagului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină a Poliţiei Rutiere în care se afla aparatul radar a fost plasată astăzi dimineaţă pe Calea Şagului într-o zonă în care oprirea şi staţionarea sunt interzise, chiar sub semnul care interzice oprirea. În aceeaşi zonă este şi o restricţie de vizeză la 30 de kilometri pe oră.

Timişorenii care au venit în această dimineaţă la serviciu din zona cartierului Calea Şagului, unul din cele mai mari cartiere ale oraşului, au avut surpriza să constate că traficul pe bulevardul care duce în zona centrală este gâtuit de o maşină Dacia Logan care staţiona blocând parţial prima bandă de circulaţie.



Loganul albastru, cu numărul de înmatriculare TM 11 EEA, staţiona chiar sub semnul care interzice oprirea. Un alt indicator rutier, plasat pe acelaşi stâlp, indica faptul că zona este una cu restricţie de viteză la 30 de kilometri pe oră. Maşina este cea pe care Poliţia Rutieră o foloseşte în mod uzual pentru control radar.

Stăteau ilegal la ciupeală

Cei care au fost tentaţi să atragă atenţia şoferului că deranjează traficul au fost rapid descurajaţi când au observat că la volan se află chiar un poliţist de la rutieră şi că maşina este dotată cu aparatul radar. În faţa autoturismului Poliţiei Rutiere, un alt agent oprise un autoturism şi discuta cu femeia care era la volan.



Dacă apare vreo poză în ziar vei avea probleme

În momentul în care a observat că sunt fotografiaţi, unul dintre agenţi a sărit afară din maşină. „Domnule, ce faci aici, ce înseamnă asta ?”, a strigat agentul iritat. După ce a aflat că staţionarea ilegală este un subiect de presă agentul a încercat să intimideze. Domnule, vezi că faci ceva ilegal. Dacă apare vreo poză în ziar vei avea probleme. Noi am oprit un şofer pentru a-i aplica o sancţiune şi staţionam cu avariile aprinse. Nu am încălcat legea”, a spus agentul.
Imediat după această discuţie agentul de poliţie s-a urcat la volan şi a mutat maşina cu aproximativ 30 de metri mai în faţă, unde erau locuri de parcare amenajate în afara părţii carosabile.

Video: Poliţistul mută maşina din locul în care autoturismul staţiona ilegal

image
image

 

Vor fi pedepsiţi dacă au greşit

O să solicit un raport pentru a vedea care a fost situaţia. Dacă au greşit vor fi pedepsiţi. Vreau să vedem punctul lor de vedere", a spus comisarul şef Sabin Bogoşel, şeful Poliţiei Timişoara.

Citeşte şi:

Jafuri perfecte la procurori şi poliţişti (SONDAJ)

VIDEO Şeful Poliţiei Timiş: „Ameninţările cu pistolul sunt un nimic”

VIDEO Bătaia lui Uzzi de la BUG Mafia a fost clasată de Poliţie

VIDEO Şmecherii îşi bat joc pe youtube de poliţiştii din capitala Banatului

Timişoara: Şef din Poliţia Timişoara condamnat la 2,5 ani cu suspendare pentru fapte de corupţie

Timişoara: Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Zeci de anchete penale sunt blocate pentru că poliţiştii nu au bani de expertize

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite