Cinci poliţişti se bat pentru fotoliul de boss al Poliţiei Timiş. Câte mii de euro costă funcţia de inspector şef?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi se speculează că postul de inspector şef al Poliţiei Timiş costă 50.000 de euro, oficial acest tarif nu există şi tăcerea este păstrată. Există însă un concurs pentru numirea în funcţie la care s-au înscris cinci ofiţeri, care îşi doresc să devină şefii poliţiştilor. Câştigătorul poate avea şi un bonus. Dacă rezistă în funcţie până în 2011, poate să devină şi şeful Poliţiei de Frontieră Timiş, care

Călătoriile minunate ale soţiei generalului Andraş în trei funcţii din instituţii publice în vreme de criză

Cinci concurenţi s-au înscris în cursa pentru şefia Poliţiei Timiş până vineri la ora 16.00, când a fost data limită de înscriere la concursul care o să aibă loc în 20 mai.

Primul pe listă este comisarul şef Gheorghe Popescu, actualul şef interimar al Poliţiei Timiş. Popescu este un veteran, care supravieţuieşte în funcţia de adjunct al Poliţiei Timiş încă din anul 2005. Comisarul şef Popescu a fost vânat de ultimii doi şefi ai Poliţiei Timiş, care i-au vrut capul: Ioan Dacălu şi Săndel Palade. Însă Popescu a reuşit să reziste în funcţie şi este considerat favorit în acestă cursă care nu o să fie lipsită de surprize.

EXCLUSIV Şeful Poliţiei Timiş este inapt: comisarul şef Săndel Palade intră în pensie de boală

Şefii mici îşi doresc funcţia supremă

Comisarul Florin Bolbos, care este de trei ani şef al Poliţiei Rutiere Timiş, a intrat şi el în concurs. Bolbos este cel mai tânăr şef de Poliţie Rutieră din ţară.

Şeful Poliţiei Economice, comiarul Dan Tudorescu, este un etern candidat. El a vrut să devină şef al Inspectoratului de Poliţie Mehedinţi, însă nu a reuşit.

Poliţiştii dau vina pe boscheţi pentru jaful de un miliard din sediul Poliţiei de Frontieră

Şeful Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice, comisarul şef Adrian Dumbravă, speră şi el să fie şeful Poliţiei Timiş.

Ultimul pe listă este comisarul şef Florin Enache, soţul Alexandrei Enche, directorul Institului de Medicină Legală Timişoara. El este cunoscut ca un bun organizator în Poliţie, cu multe legături în toate mediile.

COMENTEAZĂ: CARE CREDEŢI CĂ ESTE PREŢUL ŞEFIEI LA POLIŢIA TIMIŞ? CE AR TREBUI SĂ FACĂ NOUL INSPECTOR ŞEF?


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite