Studenţii ucigaşi de la Medicină vor să scape din puşcărie ca să aibă grijă de bunici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, ambii de 21 de ani, au cerut eliberarea din puşcărie ca să aibă grijă de bunicii lor, care sunt bătrâni şi bolnavi. Ei spun că acceptă să primească interdicţie să părăsească ţara sau să fie eliberaţi sub supraveghere, dar să fie judecaţi în stare de libertate.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Cei doi stundeţi ucigaşi, care urmează să aibă joi un nou termen de judecată, au solicitat judecătorilor să fie eliberaţi ca să aibă grijă de bunicii lor. Sergiu Florea este foarte ataşat de bunicii lui, care l-au crescut după ce acesta a fost abandonat de tatăl său, se arată în documentele depuse la dosarul crimei de la Medicină. De altfel, bunicii lui Sergiu nici nu au avut puterea să îl viziteze şi să îşi vadă singurul nepot după gratii la Penitenciarul Timişoara.

Carmen Bejan solicită şi ea eliberare din Penitenciarul Arad, pentru a-şi ajuta părinţii şi bunicii, despre care spune că au suferit o grea lovitură după arestarea ei. Studenta ucigaşă susţine că ea nu este vinovată, iar familia ei are nevoie atât de sprijin material, cât şi de sprijin moral, după cum precizează avocaţii tinerei.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Au ucis şi tranşat un rom pentru 500 de euro
Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Cadavru ascuns în portbagaj
Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă"

Studenta măcelară de la Medicină a încercat să se sinucidă din prea multă dragoste pentru iubitul ucigaş

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite