Şedinţă specială de consiliu local la Deta, din cauza primarului şi a beizadelelor sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă problemele din viaţa personală, Petru Roman, primarul din Deta, întâmpină şi dificultăţi în cariera politică. Consilierii locali vor să îl „mazilească" pentru scandalul din oraş.

Opoziţia din Deta s-a arătat revoltată de faptul că Petru Roman a tipărit mai multe afişe în care îşi cere scuze pentru faptele copiilor lui, dar în acelaşi timp susţine că întreg scandalul are tentă politică. Ca atare, trei partide din opoziţie, care au consilieri locali, au solicitat convocarea unei şedinţe speciale a Consiliului Local din Deta, în care să solicite un raport al primarului faţă de scandalul taxelor de protecţie, respectiv vizavi de siguranţa cetăţeanului.

image

foto: victimele scandalului din Deta

Fiu de primar: ziua angajat la Agenţia de Plăţi în Agricultură Timiş, noaptea agresor în schimbul unor taxe de protecţie de 8.000 de euro

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO

„Considerăm calomnioase afirmaţiile primarului din oraşul Deta privind implicarea partidelor noastre în scandalul provocat de altercaţia în care au fost implicaţi cei doi fii ai domniei sale. Conform prevederilor legale, primarul trebuie să acţioneze ca reprezentant al statului şi nu ca reprezentant al familiei domniei sale" - se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii de opoziţia din Deta.

EXCLUSIV Fostul şef al poliţiei din Deta face preinfarcturi în momente cheie

Înregistrarea video a scandalului provocat de fiul primarului de la Deta!

Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri şi se dădeau la fetele noastre"

image

foto: camerele video din Deta au surprins scandalul. Click AICI pentru VIDEO!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite