Regele asfaltului din Banat, milionar în Top 500 Forbes, nu poate să smulgă divorţul de la nevastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgică Cornu
Georgică Cornu

Procesul de divorţ a fost suspendat de către magistraţii Judecătoriei Timişoara, deoarece milionarul nu s-a prezenatat la nicio şedinţă de judecată. Soţia sa, Oana, nu s-a prezenatat la divorţ, iar magistraţii au hotărât să le dea timp de gândire celor doi, până când unul dintre ei are curajul să să îşi asume despărţirea, care a fost iniţiată de regele asflatului din Banat.

Regele asfaltului din Banat, amendat pentru Mercedesul parcat ilegal în timp ce era la frizer

Milionarul mehedinţean Georgică Cornu, de 54 de ani, preşedintele Camerei de Comerţ Timişoara, a depus cererea de divorţ în 2 februarie 2010, solicitând instanţei de judecată să dispună desfacerea căsătoriei de soţia sa, Oana-Maria, în vârstă dede 41 de ani.

Diferenţa de vârstă între cei doi se pare că şi-a pus amprenta asupra căsniciei, însă Cornu este discret în motivare cererii de divorţ. El precizează doar că ruptura definitivă a relaţiei dintre el şi cea care ar putea să îl uşureze de câteva milioane de euro s-a produs în urmă cu un an.

Regele asfaltului din Banat scoate milioane de euro din aderarea la spaţiul Schengen


Riscă să piardă milioane după 12 ani de căsnicie

„Relaţia noastră s-a bazat pe respect şi afecţiune reciprocă până în urmă cu un an, când relaţia noastră s-a deteriorat în mod vizibil, din motive imputabile ambelor părţi, astfel că suntem separaţi în fapt, însă comunicăm strict pe problemele copiilor", a declarat afaceristul Georgică Cornu în cererea sa de divorţ înaintată instanţei.

„Întrucât suntem amândoi oameni maturi, am decis să punem amândoi capăt mariajului, conştientizăm că relaţiile dintre noi sunt grav şi iremediabil afectate, câtă vreme căsătoria dintre noi nu mai poate continua în condiţiile actuale", mai spune Georgică Cornu.

Regele asfaltului din Banat este dat în judecată de şoferii care şi-au rupt maşinile în gropi


Milionarul vrea custodia copiilor

Cornu a cerut instanţei doi copii: o fetiţă de 12 ani şi un băiat în vârstă de zece ani, precizând totuţi că el va creşte copiii împreună cu soţia sa, cu care va rămâne vecin, pentru că ambii locuiesc într-un complex rezidenţial din localitatea Ghiroda, care este deţinut de una dintre firmele lui Cornu.


"Sunt lucruri normale"

Preşedintele Camerei de Comerţ Timişoara, milionarul Georgică Cornu, a declarat pentru reporterii Adevărul de Seară că speră să fie o despărţire amiabilă. "Sunt lucruri normale care se întâmplă oamenilor. Nu vreau să deschid niciun război cu Oana şi nu am ce să spun despre asta. Pur şi simplu nu ne-am mai înţeles, este o problemă a noastră. Ambii avem vina noastră. Sper să fie totul amiabil. Sunt lucruri omeneşti.", a declarat Cornu astazi dimineaţă. Oana Cornu, soţia milionarului, a refuzat să comenteze public situaţia. "Nu doresc să comentez în niciun fel această problemă", a spus Oana Cornu reporterilor Adevărul de Seară Timişoara.

Timişoara: Regele asfaltului din Banat este şef la cooperativa „Munca în Zadar"

Regele asfaltului din Banat merge cu Liviu Rebreanu în instanţă

EXCLUSIV Milionarii timişoreni din Top 500 Forbes sunt furaţi ca-n codru de angajaţi

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite