Timişoara: Regele asfaltului din Banat merge cu Liviu Rebreanu în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Regele asfaltului din Banat merge cu Liviu Rebreanu în instanţă
Timişoara: Regele asfaltului din Banat merge cu Liviu Rebreanu în instanţă

Patronul firmei SC Confort SA, Georgică Cornu, supranumit regele asfaltului din Banat spune că va ataca Primăria Timişoara în instanţă pentru că îl pune să repare la nesfârşit bulevardul Liviu Rebreanu, proiectat ca o stradă, dar pe care se circulă cu camioanele ca pe centură.

Şoferii din Timişoara au de suferit după ce incompetenţei şefilor de la Direcţia de Drumuri din Primăria Timişoara şi tertipurile regelui asfaltului din Banat şi-au dar mâna. Cel mai mare bulevard din Timişoara, Liviu Rebreanu arată ca după război la nici un an de la finalizarea lucrării. Tocmai din acest motiv primăria a refuzat să recepţioneze lucrarea şi a obligat firma să refacă porţiunile de drum cu denivelări. Mai mult decât atât primăria a amendat firma cu 350.000 de euro şi a refuzat să-i plătească garanţiile de bună calitate. Societatea a primit însă cea mai mare parte din bani, aproximativ două milioane de euro.

Pentru a termina lucrările până la începerea şcolii, muncitorii toarnă asfalt şi mâine, duminică

image



Din aceste motive, Georgică Cornu este hotărât să dea primăria în judecată. „Respectăm toate cerinţele primăriei, dar în acelaşi timp m-am consultat deja cu juriştii şi intentăm acţiune în instanţă pentru că este o problemă de documentaţie. Bulevardul a fost prevăzut ca o stradă urbană, dar a fost transformat în centură pe care circulă toate camioanele care merg spre Belgrad”, a spus Cornu, supranumit regele asfaltului din Banat după ce a pus mâna pe mai multe lucrări mari de infrastructură din zona de vest a ţării.

Sute de camioane circulă zilnic pe bulevardul Liviu Rebreanu

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite