Regele asfaltului din Banat este dat în judecată de şoferii care şi-au rupt maşinile în gropi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe Bulevardul Liviu Rebreanu mai multe gropi au rămas nesemnalizate
Pe Bulevardul Liviu Rebreanu mai multe gropi au rămas nesemnalizate

Firma patronului Georgică Cornu este dată în judecată de şoferii care îşi strică maşinile. Conducătorii auto au nimerit în gropile nesemnalizate lăsate de muncitorii care trebuie să plombeze gropile din asflat.

Firma Confort, patronată de preşedintele Camerei de Comerţ Timişoara, omul de afaceri Georgică Cornu, trebuie să plătească maşinile care îşi rup roţile în gropile din asfaltul de pe bulevardul Liviu Rebreanu.

Asta deoarece firma Confort s-a ocupat de lucrările la liniile de tramvai şi ale şoselei, iar mai mulţi şoferi au dat-o în judecată pentru că muncitorii au lăsat în urmă gropi nesemnalizate. În acele gropi au ajuns cu maşinile mai mulţi şoferi, iar atât ei, cât şi firmele de asigurări, cer ca factura pentru reparaţia automobilelor să fie achitată de firma lui Georgică Cornu.
Andrei Petrişor, fiul fostului preşedinte al Tribunalului Timiş, a făcut praf automobilul Volkswagen Tuareg al tatălui său, la intersecţia străzilor Ulpia Traiana cu bulevardul Liviu Rebreanu în februarie 2006.

Acum compania de asigurări cere 1.700 de lei de la firma Confort. O altă timişoreancă, Mariana Clevac, şi-a rupt maşina în aceeaşi groapă după o lună, în martie 2006, iar Cornu are de plătit acum 21.000 de lei.

Patronul Cornu: „Mergeţi cu 30 km/h!”
Tot pe Liviu Rebreanu, în faţa Spitalului Judeţean Timişoara, Cristina Stoica din Timişoara şi-a rupt automobilul în septembrie 2006, iar asigurările îi cer lui Cornu 24.000 de lei. Omul de afaceri a pierdut un proces cu un avocat din Caracal, care a căzut cu tot cu maşină într-o groapă nesemnalizată săpată pentru instalaţia de gaz, lucrare contractată tot de Confort. „Nu noi trebuie să plătim. Şoferii aveau obligaţia să circule în acea zonă cu 30 de km/h. Iar în zonele unde am făcut noi lucrări nu au fost gropi nesemnalizate”, a spus Georgică Cornu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite