Timişoara: Regele asfaltului din Banat este şef la cooperativa „Munca în Zadar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Regele asfaltului din Banat este şef la cooperativa „Munca în Zadar”
Timişoara: Regele asfaltului din Banat este şef la cooperativa „Munca în Zadar”

Omul de afaceri Georgică Cornu este supranumit regele asfaltului din Banat după ce firmele conduse de el au „aranjat” mai multe drumuri importante din Timiş. Societatea lui Cornu a câştigat şi licitaţia pentru deponeul ecologic de la Ghizela, o lucrare de peste 30 de milioane de euro, dar a subcontractat şi lucrarea de la drumul Timişoara-Lugoj.

Citiţi pe aceeaşi temă:

Atenţie! Vă puteţi rupe maşina pe Liviu Rebreanu

Una din cele mai controversate lucrări ale firmei Confort, condusă de Georgică Cornu, este reabilitarea bulevardului Liviu Rebreanu din Timişoara, un proiect în valoare de două milioane de euro. Terminată recent, strada este acum spartă din nou pentru a fi reparată. „Asfaltul prevăzut în acest proiect pentru această stradă este de proastă calitate. Am atras atenţia primăriei asupra acestui lucru, dar nu s-a luat nicio măsură”, a spus directorul Confort, Lucian Caraiman.

Şmecherii sătui să stea la rând în infernul de pe Rebreanu circulă pe liniile de tramvai

image



Reprezentanţii municipalităţii spun însă că firma a făcut o lucrare de proastă calitate, motiv pentru care a amendat-o cu suma de 350.000 de euro şi a refuzat să facă recepţia lucrării. „Până luni, la începerea şcolii Confortul are termen să repare bulevardul”, a spus seşul direcţiei de Drumuri din Primăria Timişoara, Culiţă Chiş.

La fiecare câteva minute se formează câte un blocaj în trefic pe Rebreanu

image



Citiţi mâine în „Adevărul de Seară” de ce va fi spart bulevardul Liviu Rebreanu şi când se va termina coşmarul de pe una din cele mai importante străzi din oraş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite