Super ofertă în Ungaria: Cel mai mare spa din Sud-Estul Europei permite românilor să intre pe gratis de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inaugurare Aquapolis Szeged
Inaugurare Aquapolis Szeged

Aquapolis Szeged, cel mai mare centru spa şi wellness din Europa de Sud-Est vine în întâmpinarea oaspeţilor cu o ofertă trăznet în perioada sărbătorilor de iarnă.

Reprezentanţii centrului care a fost inaugurat în această vară au gândit un program de marketing prin care au redus preţurile de bilete cu 100 la sută. Astfel, în perioada 20-23 decembrie, clienţii vor avea intrare gratuită. Campania se intitulează “Baie de Crăciun” şi a fost posibilă datorită implicării unor firme mari din Szeged şi autoguvernarea locală.

VOCEA VESTULUI Uitaţi-vă la unguri şi vedeţi cât ne costă lenea, nesimţirea şi prostia!

Pentru că locurile sunt totuşi limitate, organizatorii le cer doritorilor să se înscrie printr-un e-mail. Aquacenterul are o capacitate de 3.000 de pesoane.
Vă sugerăm ca în limita posibilităţilor să aveţi cât mai puţine bagaje. Din cauza numărului mare de vizitator ne aşteptăm la situaţia în care să nu putem garanta dulapuri”, susţin organizatorii.



Cei care doresc să petreacă într-un mod cât mai relaxant la Aquapolis, organizatorii le sugerează să apeleze cu încredere la saloanele de masaj şi traamente wellness, care însă nu sunt gratuit.

Vezi galerie foto de la inaugurarea Aquapolisului de la Szeged

Cel mai mare tobogan din Europa

Aflat în centrul Szegedului, la doar câteva minute de zona istorică, Aquapolis a costat peste 35 de milioane de euro, iar lucrările au dura trei ani. La Aquapolis Szeged se află cel mai mare tobogan din Europa care poate fi utilizat pe tot parcurul anului. Uriaşul tobogan începe dintr-o galerie înaltă ca un bloc de opt etaje, iese din clădire, îşi contină şerpuirea în exterior, unde este invelit ca un tub, iar apoi revine în interior şi se încheie cu plonjonul în bazin. Lungimea totală a toboganelor este de un kilometru.



Spa preferat de români

Pe lângă zona de distracţie, cu bazine cu cascade şi jeturi de aer sau jacuzzi, există o zonă de relaxare numită „wellness liniştit”, unde pot intra doar persoanele cu vârste de peste 16 ani. Cei care intră aici primesc în baza biletului de intare ceai sau sucuri naturale.
Aquapolis Szeged a devenit un loc preferat şi de românii care locuiesc în zona de vest. Timişorenii, arădenii, orădenii şi cărăşeni sunt clienţi fideli ai centrului aqvatic. Pentru intare există 11 variante de brăţări, iar biletul pentru o zi întreagă costă 4.000 de forinţi (64 de lei).



Citeşte şi:

Cel mai mare SPA din Europa de Sud-Est se deschide lângă graniţa României cu Ungaria

GALERIE 3D Cum au construit ungurii cel mai mare SPA din SE Europei la graniţa României

Inaugurare Aquapolis Szeged Inaugurare Aquapolis Szeged Inaugurare Aquapolis Szeged

GALERIE FOTO S-a deschis la Szeged cel mai mare aquaparc din Europa de Sud-Est

Lecţia maghiară de turism de weekend

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite