Mesajele trimise de sinucigaşul criminal iubitei din Italia: „O să-ţi pară rău. A ieşit cu crime”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au găsit în telefonul lui Ion Ciucia, criminalul sinucigaş din Şag, două mesaje pe care tânărul i le-a trimis iubitei sale din Italia. Unul a fost trimis înainte de a-şi ucide socrii şi copiii, iar unul după.

Tragedia de la Şag: mama care şi-a pierdut copilul şi părinţii este aşteptată astăzi în ţară

În prima seară a noului an, Ion Ciucia i-a trimis iubitei sale, salvată în telefon "Hany" un mesaj în care o avertiza cu privire la ce are să se întâmple. „Buba o să-ţi dau să vb cu rafi (n.r. fiul celor doi) că mi-am încărcat tel şi am minute. eu nu vreau să vb cu tine acum pt că nu mi-ai răspuns cu da s-au nu referitor la noi, dar să nu te culci că te sun pe la 02:00 numai că o să-ţi pară rău buba şi mie îmi pare deja că totul ia sfârşit în seara asta împlineam 11 ani pentru mine înseamnă mult seara aceasta dar şi tu cât m-ai trăieşti o să-ţi aduci aminte pt că m-ai făcut să-ţi arăt iubirea mea in răzbunare am să mă sacrific.te iubesc  şi mi dor de roşcata m-ea te iubesc!!!”, a scris Ion Ciucia.

Criminalul de la Şag avea o scrisoare de adio ascunsă în chiloţi

Soţia criminalului a aflat de tragedie

După ce şi-a ucis socrii şi copilul, Ion Ciucia i-a mai trimis iubitei sale un sms. „buba e grav răspunde că o ieşit cu crime şi o să m-ai iese credemă că stau şi plâng şi     mă-ntreb de ce n-ai zis da că ne împăcăm şi scăpa multă lume dar n-ai spus, atât ai evitat până am înebunit, uite sună acasă toţi sunt morţi nimeni nu m-ai mişcă”, i-a mai transmis tânărul iubitei sale.

În dimineaţa zilei de doi ianuarie, acesta a fost găsit spânzurat. În casă, poliţiştii au găsit cadavrele socrilor tânărului şi al micuţului de şapte ani, care a fost sufocat cu o pernă.  

CITIŢI ŞI:

Psiholog, despre criminalul din Timiş: „Şi-a pedepsit soţia, folosindu-se de apropiaţii ei“

Un timişorean şi-a ucis copilul şi socrii, apoi s-a sinucis

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite