UPDATE Un timișean și-a ucis copilul și socrii cu un topor, iar apoi s-a spânzurat GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei crime oribile au fost comise de un bărbat în vârstă de 29 de ani, în localitatea Șag. Tragedia a fost anunțată de fratele acestuia, care a descoperit-o în această dimineață.

UPDATE 12.00 Conform reprezentanţilor Poliţiei, arma cumplitei crime a fost un topor. „Socrii bărbatului prezentau urme de violenţă la nivelul capului. Arma crimei, un topor, a fost găsită în mansarda casei“, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş. Un alt amănunt care a ieşit la iveală a fost biletul lipit de criminal pe poarta casei şi care a fost găsit de dimineaţă de un vecin. Ion Ciucea scrisese: „Nu intraţi! Am comis o crimă! Sunaţi la 112“. Peste drum de casa în care a avut loc crima locuiau şi părinţii criminalului.

Ipoteză şoc: criminalul din Timiş şi-ar fi ucis socrii de furie că i-a murit copilul

UPPDATE 10.30 Bărbatul de 29 de ani care a comis crima se numea Ion Ciucea. Conform fratelui său, Lucian Ciucea, timişeanul trăia în concubinaj cu iubita lui de peste 12 ani şi aveau împreună un băieţel de 7 ani. Cei doi au lucrat o perioadă la o brutărie din Şag, ea ca bucătăreasă, iar el ca şofer. Femeia a avut, însă, o aventură cu un coleg de la lucru, după care, în urmă cu şapte luni, a decis să plece la muncă în Italia. „Fratele meu a rămas cu socrii şi cu copilul. El a tot ameninţat că îşi va lua viaţa!“, a declarat Lucian Ciuciea, fratele sinucigaşului. Conform aceleiaşi surse, casa în care locuiau amândoi fusese cumpărata cu eforturi comune.

Psiholog, despre criminalul din Timiş: „Şi-a pedepsit soţia, folosindu-se de apropiaţii ei“

UPDATE, 10.20 Conform primarului comunei, Venus Oprea, un posibil motiv al crimei a fost gelozia bărbatului. Soţia acestuia ar fi plecat în Italia în urmă cu şapte luni, împreună cu un coleg, părăsindu-l pe timişean şi pe copilul lor. Tot primarul a adăugat şi faptul că micuţul ucis suferea de autism. Sinucigaşul nu avea loc de muncă.

Daţi CLICK pentru o GALERIE FOTO cu Ion Ciucea, criminalul care şi-a ucis familia şi apoi s-a spânzurat!

image

UPDATE, ORA 10.00 Primarul comunei Şag, Venus Oprea, a declarat soţia criminalului era plecată în Italia, la muncă, şi că micuţul rămăsese în grija tatălui şi a bunicilor. De asemenea, şi bărbatul care a comis teribilele crime a fost plecat, la rândul său, în străinătate, unde a reuşit să strângă banii pentru construirea casei din comuna Şag. Copilul de 7 ani avea un handicap. „Este o enigmă, nu ştiu ce s-a întâmplat! Nu ştiucum a putut să-şi omoare copilul şi socrii!“, a declarat Venus Oprea.

Socrii timișeanului au fost găsiți într-una din camerele casei din Șag unde s-au petrecut scenele terifiante. Potrivit primelor informații, cei doi au fost sufocați și erau întinși pe un pat, cu perne așezate pe fețe. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost descoperit într-o altă cameră, modul în care a fost ucis urmând să fie stabilit. După ce a comis crimele, bărbatul s-a spânzurat. Se pare că soția acestuia este plecată la muncă în străinătate, iar relațiile dintre cei doi se răciseră.

Vom reveni cu amănunte și imagini!

CITIŢI ŞI:

FOTOGALERIE Un tânăr drogodependent din Iaşi s-a spânzurat în prima zi a anului când părinţii erau acasă UPDATE

Crimă şocantă lângă Timişoara: au omorât o bătrână pentru distracţie!

Detalii şocante privind crima de la Lugoj: capu şi mâinile victimei au fost tăiate cu ferăstrăul, iar picioarele cu cuţitul

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite