Crimă şocantă lângă Timişoara: au omorât o bătrână doar pentru distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vârstă de 76 de ani, bătrâna a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuţit. Criminalii au 20 de ani, erau morţi de beţi în momentul în care bătrâna îşi dădea ultimul suflu, şi le-au spus poliţiştilor că "aveau nevoie de puţină distracţie".

Crima a avut loc în comuna timişeană Stanciova, la finalul lunii decembrie. Poliţiştii au avut nevoie de aproape jumătate de an pentru a rezolva cazul, însă spun că au avut prea puţine probe pentru reţinerea criminalilor încă de după comiterea infracţiunii. Cei doi tineri de 20 de ani lucrau cu ziua la locuinţa bătrânei.

Ei au hotărât să o omoare pe bătrână după o noapte de beţie. Nici după ce femeia nu a mai respirat, cei doi criminali nu şi-au dat seama de faptele lor. Cei doi tineri au ascuns arma crimei, după care s-au angajat la alţi localnici din Stanciova. Criminalii nu au furat niciun bun din locuinţa victimei.

image

"Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav", a spus Andreea Cinteză, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite