Psiholog, despre criminalul din Timiş: „Bărbatul şi-a pedepsit soţia, folosindu-se de apropiaţii ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii spun că, de cele mai multe ori, în perioada Sărbătorilor, frustrările, tristeţea, la care se adaugă gelozia şi consumul de alcool, pot conduce la adevărate tragedii. Acesta poate fi şi cazul dramei petrecute în Timiş, unde un bărbat şi-a ucis socrii şi fiul, apoi s-a sinucis.

Tragediile care se petrec de Sărbători nu sunt lucruri neobişnuite, conform psihologilor şi psihiatrilor. În acest weekend, Ion Ciucea, un bărbat de 29 de ani din Timiş şi-a ucis socrii şi băiatul, după care şi-a luat viaţa. Femeia cu care timişoreanul trăia în concubinaj plecase de 7 luni la muncă în Italia, după ce avusese o aventură cu un coleg de la lucru al celor doi.

Daţi CLICK pentru o GALERIE FOTO cu Ion Ciucea, criminalul care şi-a ucis familia şi apoi s-a spânzurat!

image

„Astfel de cazuri nu sunt neobişnuite, mai ales dacă se combină alcoolul cu gelozia. Probabil a fost şi cazul de faţă, dacă bărbatul a băut acesta a fost un factor agravant. În acest caz, bărbatul şi-a pedepsit soţia folosindu-se de apropiaţii acesteia, pentru că la ea nu putea ajunge. În astfel de cazuri de crimă urmată de sinucidere, gelozia este printre cei mai importanţi factori“, a declarat Florin Tudose, psihiatru.

CITIŢI ŞI:

Un timişean şi-a ucis copilul şi socrii, apoi s-a sinucis

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite