Ipoteză şoc: criminalul din Timiş şi-ar fi ucis ieri socrii furios că fiul lui a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 29 de ani din Şag, judeţul Timiş, şi-a ucis ieri copilul şi socrii, după care şi-a luat viaţa. Până în prezent nu se cunoaşte cauza morţii copilului. Pe trupurile socrilor, însă, s-au găsit urme evidente de violenţă, arma crimei fiind un topor. O ipoteză neconfirmată oficial spune că bărbatul şi-a ucis socrii după ce băiatul lui ar fi murit în mod misterios.

Trei crime tulburătoare urmate de o sinucidere au avut loc în urmă cu două zile în localitatea Şag din judeţul Timiş. Ion Ciucia, de 29 de ani, a fost găsit ieri atârnând de o grindă, la poartă, fără suflare. Alături de el se afla un bilet pe care scria că a comis mai multe crime. Într-adevăr, în casă au fost găsite trupurile socrilor, dar şi cel al băiatului său de doar 7 ani. Micuţul suferea de autism. Tragedia rămâne încă neelucidată şi apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi fost gelos deoarece concubina şi mama copilului său l-ar fi înşelat, după care ar fi plecat în Italia, la muncă, în urmă cu 7 luni.

Daţi CLICK pentru o GALERIE FOTO cu Ion Ciucea, criminalul care şi-a ucis familia şi apoi s-a spânzurat!

image

Până în prezent, concubina lui Ioni Ciucia, aşa cum îl numeau prietenii, nu s-a întors acasă, dar ea este aşteptată de rude pentru a-şi îngropa părinţii şi copilul. Surse apropiate familiei au lansat o nouă ipoteză, bazată pe faptul că pe trupul copilului nu au fost găsite urme de violenţă. Este posibil ca băiatul să-şi fi pierdut viaţa din altă cauză, iar tatăl său, orbit de furie din acest motiv, să-i fi omorât mai apoi pe socri, după care să-şi fi luat viaţa. Ipoteza nu este, însă, confirmată oficial şi se aşteaptă rezultattul necropsiei, care va spune cu exactitate cauza morţii copilului. „Noi nu putem formula niciun fel de ipoteză, pentru că nu erau urme de violenţă pe trupul copilului. Astăzi va avea loc necropsia şi, în funcţie de rezultat, ne vom putea pronunţa“, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş. Între timp, ancheta este în desfăşurare.

Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla ce întorsătură va lua acest tragic eveniment.

CITIŢI ŞI:

Psiholog, despre criminalul din Timiş: „Şi-a pedepsit soţia, folosindu-se de apropiaţii ei“

Soţia criminalului a aflat de tragedie

Un timişorean şi-a ucis copilul şi socrii, apoi s-a sinucis

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite