Soţia criminalului care şi-a omorât socrii şi copilul, iar apoi s-a sinucis, a aflat de tragedie. Localnică: „A fost o mamă bună. Şi-a iubit mult copilul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele tânărului care şi-a ucis socrii, iar mai apoi s-a sinucis a spus că un motiv al crimei a fost gelozia. Tot mai multe voci din rândul localnicilor susţin însă că tânăra era liniştită şi s-a dus în Italia pentru a face banii necesari tratamentului copilului bolnav de autism.

Un timișean și-a ucis copilul și socrii cu un topor, iar apoi s-a spânzurat GALERIE FOTO

Misterul încă planează asupra crimei urmate de sinucidere din localitatea timişeană Şag. Ioan Ciucia şi-a ucis socrii şi copilul de şapte ani, iar apoi şi-a pus capăt zilelor. Fratele tânărului, Lucian Ciucia, susţine că fratele său a intrat într-o depresie după ce a aflat că Ana Maria, tânăra cu care trăia în concubinaj şi cu care are un copil, îl înşeală. „A mai spus că îi omoară pe toţi, dar nu l-a crezut nimeni”, a spus Lucian Ciucia.

Psiholog, despre criminalul din Timiş: „Şi-a pedepsit soţia, folosindu-se de apropiaţii ei“



Vecinii spun despre Ioan Ciucia că era un băiat foarte bun, care provenea dintr-o familie săracă, dar harnică, reuşind să îşi facă un rost prin multă muncă. „Sunt oameni foarte cumsecade. Mama lui îngrijeşte de o bătrână. El nu era beţiv, era foarte bun, respectuos. A fost în Germania, iar când a venit mi-a spus că s-a întors cu 26.000 de euro. A făcut casa împreună cu socrii”, a spus Elvira Naidin, vecină.

Un verişor al fetei care a răms acum singură a spus că tânăra a fost anunţată de cele întâmplate şi urmează să ajungă în România. Acesta a refuzat să facă alte comentarii, dar o localnică a spus că varianta potrivit căreia tânăra îşi înşela iubitul nu ar sta în picioare. „Ea s-a dus în Italia să facă bani pentru tratamentul copilului. A cheltuit foarte mult pentru logoped şi tratamente. Copilul are autism, dar îşi revenise destul de bine”, a spus o localnică, îngrozită de ce s-a întâmplat. 

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite