Criminalul care şi-a ucis copilul şi socrii avea o scrisoare de adio ascunsă în chiloţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legişti au făcut o descoperire şocantă asupra cadavrului lui Ion Ciucia, criminalul de la Şag. Conform jurnaliştilor de la ziarul Opinia Timişoarei, bărbatul avea ascunsă în chiloţi o scrisoare de zece pagini în care povestea de ce a comis cele trei crime, dar vorbea şi despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu concubina sa.

Şocanta scrisoare, un bilet de adio lung de peste 10 pagini, vine să confirme motivele crimei: gelozia teribilă şi suferinţa. Bărbatul de 29 de ani povesteşte cum i-a administrat fiului său un calmant foarte puternic înainte de a-l asfixia, pentru a nu-l face să sufere. De asemenea, Ion Ciucia vorbeşte şi despre însemnătatea zilei de 2 ianuarie pe care a comis crimele: pe data de 2, dar în februarie, era ziua concubinei sale. Timişeanul adaugă că a dorit să o facă să sufere pe iubita lui, dar că nu a mai putut să aştepte încă o lună, mai ales că teribilele fapte erau premeditate încă de la începutul lunii decembrie a anului trecut.

Daţi CLICK pentru o GALERIE FOTO cu Ion Ciucea, criminalul care şi-a ucis familia şi apoi s-a spânzurat!

image

Conform jurnaliştilor de la Opinia Timişoarei, bărbatul mai spune că ar fi acceptat orice fel de legătură extraconjugală a iubitei, cu condiţia ca ea să nu îşi părăsească familia.

Vizitaţi mâine site-ul timisoara.adevarul.ro pentru a citi conţinutul integral al scrisorii.

CITIŢI ŞI:

Psiholog, despre criminalul din Timiş: „Şi-a pedepsit soţia, folosindu-se de apropiaţii ei“

Soţia criminalului a aflat de tragedie

Un timişorean şi-a ucis copilul şi socrii, apoi s-a sinucis

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite