Martor în proces de crimă organizată cumpărat cu 8.000 de euro de patru puşcăriaşi din Penitenciarul Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un timişorean sechestrat şi bătut de clanul consilierului-interlop Lucian Torj este acuzat că a fost încasat cu 8.000 de euro ca să spună judecătorilor că nu a luat bătaie. Cei patru agresori ai săi, aflaţi după gratii, susţin că i-au cumpărat tăcerea cu 8.000 de euro. Acum ei acuză că victima le-a luat miile de euro, însă a fugit în Austria şi a „uitat" să livreze în faţa instanţei miniciunile pentru care a fost plă

Teroarea ameninţărilor cu moartea: martori hărţuiţi ca să nu depună mărturie împotriva clanului consilierului-interlop Lucian Torj

Petru Săcăliş este una dintre zecile de victime ale celui mai mare dosar de crimă organizată din anul 2009 din Timiş. Bărbatul a fost bătut pentru bani de patru indivizi din clanul interlopului Lucian Torj, consilier local din Biled, judecat alături de alţi 12 locoteneţi de-ai săi pentru proxenetism, recuperare de bani, şantaj şi vătămare corporală.

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Cei patru bătăuşi ai lui Torj, aflaţi acum în Penitenciarul Timişoara, au încercat să cumpere mărturia lui Paul Săcăliş, familiile lor achitând câte 2.000 de euro celui pe care l-au torturat în 2008 şi care urma să depună mărturie în procesul lor de la Tribunalul Timiş. Din spatele gratiilor, Daniel Foca, Ion Indrei, Dumitru Şecălman şi Ciprian Manolache au dirijat un intermediar, care susţine că a predat 8.000 de euro victimei Petru Săcăliş. „Săcăliş a promis că o să retracteze plângerea nu doar pentru cei patru, ci şi pentru alţi doi inculpaţi care au participat la agresiune, altfel judecătorii s-ar prinde. Iar când ceilalţi doi vor fi eliberaţi, se va înţelege cu ei", a declarat procurorilor DIICOT, Ovidiu Mezaroş, cel care a dat banii victimei care urma să îşi schimbe declaraţia.

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată

Intermediarul a spus procurorilor că martorul a luat banii, însă nu s-a prezetat la proces în faţa judecătorilor Tribunalului Timiş ca să îşi schimbe mărturia. Mai mult, el a plecat în Austria şi le-a transmis celor patru deţinuţi că mai vrea încă 2.000 de euro pentru a-şi schimba mărturia.

Cei patru au hotărât să-l toarne la Parchet pe martor, care nu şi-a respectat promisiunea şi nu a depus mărturie mininoasă, iar acum poliţiştii îl caută pe Petru Săcăli ca să lămurească situaţia. În sprijinul afirmaţiilor, deţinuţi au depus la dosar mai multe documente cu care să dovedească că au livrat banii pentru mărturia minicinoasă prin Western Union. 

Criminalii se îngraşă după gratii aşteptând condamnarea

AUDIO Cum a aflat poliţistul Renu de la reporterii Adevărul că trebuie să stea patru ani la puşcărie


Paravanul pentru şpaga şefului Gărzii Financiare Timiş: contracte fictive de publicitate

Timişoara: Şeful Finanţelor a fost arestat în cazul Radisson şi e acuzat de fapte de corupţie

Timişoara: EXCLUSIV Fiul fostului şef al DNA s-a abonat la bani publici ca-n codru (GALERIE FOTO)

Universitatea de Medicină, sex şi şpagă de la Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite