EXCLUSIV Liceanul de bani gata care a ucis şase oameni este protejat de justiţie: grefiera a uitat să-i trimită citaţie la proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O grefieră a Judecătoriei Deta a uitat să trimită citaţii tânărului care este judecat pentru că a ucis şase oameni. Procesul a fost amânat iar rudele victimelor au fost puse aiurea pe drumuri până la Judecătorie.

AUDIO Liceanul de bani gata care a ucis şase oameni: judecătorii o protejează pe grefiera care uită să trimită citaţii

Procesul lui Claudiu Hauptmann, de 19 ani, a fost amânat marţi, după ce o grefieră a Judecătoriei Deta a făcut o greşeală. Ea nu a trimis citaţii nici criminalului, nici rudelor victimelor, nici avocaţilor acestora. Astfel nu a fost îndeplinită procedura de citare, iar procesul a fost pur şi simplun amânat pentru luna octombrie.

Tânărul care a provocat în iulie 2009 cel mai grav accident rutier din Banat din ultimii cinci ani, le-a scris judecătorilor Curţii Supreme de Justiţie, de la care a cerut strămutarea procesului. Hauptmann, nici avocaţii săi nu s-au prezentat în faţa magistraţilor instanţei supreme, ca să îşi susţină cauza.

Liceanul de bani gata care a provocat carnagiul din Banat şi tatăl său fug de familiile distruse care cer daune de 1,5 milioane de euro


Hauptmann a trimis doar un memoriu, în care spune că primeşte ameninţări telefonice cu moartea şi astfel este terorizat psihic de personae anonime, după ce a provocat accidental rutier în care au murit şase oameni: iubita sa, în vârstă de 18 ani, o colegă a acesteia şi alţi patru oameni, aflaţi într-un Daewoo Espero, cu care maşina şmecherului a intrat în coliziune frontală. Vitezomanul le-a cerut judecătorilor să strămute procesul în Bucureşti deoarece în Timiş are parte de o presă ostilă, iar el crede că mass-media  pot influenţa instanţa de judecată.

EXCLUSIV Poliţia despăgubeşte un şmecher căruia i-a luat permisul pentru că a trecut pe roşu

"A motivat că procesul se judecă la o instanţă care este mult prea aproape de locul accidentului şi de Reşiţa, oraşul său natal, iar acest lucru afectează şansele sale la un proces corect. A mai motivat că presa îl hărţuieşte de când a provocat accidentul şi că prim-procurorul din Timiş nu i-a acceptat un supliment de expertiză auto, pe care îl solicitase doar ca să prelungească ancheta şi să amâne trimiterea dosarul penal în instanţă"
, a spus avocatul Carmen Obârşanu, care reprezintă familia uneia dintre cele şase victime care a pierit în tragedia rutieră.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Verdictul experţilor: vitezomanul ucigaş circula cu 160 de kilometri pe oră

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite