Timişoara: Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)
Timişoara: Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)

Şoferul de 18 ani avea permisul de doar două luni şi, potrivit Poliţiei Rutiere Timiş, a provocat, marţi seara, un carnagiu rutier în care au murit şase persoane.

CITEŞTE ŞI:

Reşiţa: Instructorul vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat este şocat

UPDATE Carnagiu în Banat: Şase morţi într-un accident rutier VIDEO

Inginer mort într-un accident cu opt victime, lângă podul pe care îl construia (VIDEO+GALERIE FOTO)

Şase vieţi pierdute într-o goană spre moarte (GALERIE FOTO)

Reşiţa: Clubul Sportiv UCMR este în doliu


Claudiu Haptman,de 18 ani, din Reşiţa, şoferul automobilului Peugeot care a intrat pe contrasens şi a băgat şase oameni în mormânt pe o şosea din Timiş, avea carnetul de doar două luni de zile. „El a obţinut permisul de conducere în 23 aprilie. Avea deja două amenzi. Una pentru depăşirea vitezei legale, alta pentru că nu purta centura”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Haptman a făcut accident pe drumul dintre Voiteni şi Birda. El a intrat în depăşire şi a lovit un Daewoo Espero care circula regulamantar şi i-a ucis pe loc pe toţi cei patru ocupanţi ai maşinii.

Iubita lui Haptman, Adelina Ardelean, de 18 ani, a murit pe loc. Cei doi tineri au mai multe fotografii împreună pe reţeaua socială HI5 de pe internet, unde prietenii băiatului comentează că tânărul ia prea multe amenzi.

Părinţii băiatului sunt în concediu, în insulele Tenerife, în timp ce familia fetei ucise încearcă să recupereze trupul ei neînsufleţit de la Morgă.

În maşina lui Haptman se mai afla un cuplu. Tânăra a murit la Urgenţe, iar băiatul este în stare gravă la Spitalul Judeţean Timişoara.

Două victime erau majorete la echipa de handbal

Cele două fete care şi-au pierdut viaţa, Adelina Ardelean, iubita şoferului, şi Delia Roşianu, prietena lui Cristian Budaci, erau componente ale trupei de majorete de la echipa de handbal UCM Reşiţa. Valentina Chivu, coordonatoarea trupei de majorete a echipei de handbal masculin UCM Reşiţa, a fost printre primele persoane apropiate victimelor. „Aseară m-a sunat o prietenă să-mi spună de accident. Am format imediat numărul Adelinei, dar mi-a răspuns un poliţist. Mi-a spus că una dintre fete a decedat şi că cealaltă e în stare gravă, în drum spre spital. N-a ştiut să-mi spună care a murit şi care încă trăia. Am primit o lovitură grea. Nu-mi vine să cred. Erau ca şi fetele mele. Sunt distrusă”, spune antrenoarea celor două.

Fete excepţionale

În hohote de plâns, Valentina Chivu a avut totuşi puterea să ne povestească despre Adelina Ardelean şi Delia Roşianu, două tinere plecate mult prea devreme dintre noi. „Le-am cunoscut anul trecut, când am făcut preselecţie pentru echipa de majorete. La antrenamente erau tot timpul foarte serioase şi ambiţioase. S-a văzut că le plăcea să danseze. Erau cele mai delicate din  echipă. Erau două fete foarte sensibile. Adelina era finuţă, era aparte, şi chiar dacă avea unele slăbiciuni nu s-a lăsat învinsă niciodată. În schimb, Delia înghiţea în sec orice şi încerca să corecteze greşelile. Erau foarte apropiate, erau de nedespărţit, inclusiv la antrenamente. Vroiam să mergem la un campionat naţional cu trupa de majorete şi chiar la Campionatul European. Acum... a venit această tragedie”, a mai spus Valentina Chivu.

 VIDEO: Maşina Peugeot condusă de şoferul care a provocat tragedia (ATENŢIE IMAGINI ŞOCANTE!)

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite