Rezultatul autopsiei: copilul mort ieri în Timiş a fost ucis de tatăl său!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ciucia, de 29 de ani, s-a sinucis în urmă cu două zile, lăsând în urma lui trei cadavre: socrii şi fiul său. Dacă socrii prezentau urme de violenţă, în cazul copilului medicii nu au fost siguri că a fost vorba de o crimă. Totuşi, raportul legiştilor confirmă: micuţul a murit prin asfixiere!

Trei crime oribile au fost comise de un bărbat în vârstă de 29 de ani, în localitatea Șag. Tragedia a fost anunțată de fratele acestuia, ieri dimineaţă. Surse din cadrul anchetei confirmă că raportul medicilor legişti arată că băieţelul de doar 7 ani a murit prin asfixiere, cel mai probabil ucis de tatăl său.

Daţi CLICK pentru o GALERIE FOTO cu Ion Ciucea, criminalul care şi-a ucis familia şi apoi s-a spânzurat!

image

Ion Ciucia, de 29 de ani, a fost găsit ieri atârnând de o grindă, la poartă, fără suflare. Alături de el se afla un bilet pe care scria că a comis mai multe crime. Într-adevăr, în casă au fost găsite trupurile socrilor, dar şi cel al băiatului său de doar 7 ani. Micuţul suferea de autism. Tragedia rămâne încă neelucidată şi apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi fost gelos deoarece concubina şi mama copilului său l-ar fi înşelat, după care ar fi plecat în Italia, la muncă, în urmă cu 7 luni.

Criminalul avea o scrisoare de adio ascunsă în chiloţi

Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla ce întorsătură va lua acest tragic eveniment.

CITIŢI ŞI:

Psiholog, despre criminalul din Timiş: „Şi-a pedepsit soţia, folosindu-se de apropiaţii ei“

Soţia criminalului a aflat de tragedie

Un timişorean şi-a ucis copilul şi socrii, apoi s-a sinucis

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite