Dan Negru: “Ungaria are 1.000 de ani de civilizaţie în faţa noastră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune Dan Negru este un mare fan al ştrandurilor din Ungaria. Prezentatorul susţine că evadează la vecini aproape de fiecare dată când vine la Timişoara. Acum se pregăteşte pentru un concediu la Gyula.

Dan Negru susţine că este un mare fan al ştrandurilor din apropierea graniţei, de la Gyula, Mako sau Szeged. „Sunt mare iubitor al Ungariei. De la Cenad intri într-o altă lume. Sunt un fan al ştrandurilor de la ei. Sunt cel mai mare acţonar acolo. Până să îi ajungem pe ei ne trebuie 350 de ani, cu condiţia ca ei să stea pe loc”, a declarat Dan Negru.

S-a deschis la Szeged cel mai mare aquaparc din Europa de Sud-Est

Galerie foto inaugurare Aquapolis Szeged

"Nu au nicio legătură cu ce e în România"

Pe lângă ştrandurie din Ungaria, timişoreanul povesteşte că adoră „csarda”-urile, unde obişnuieşte să mânânce ciorbe de peşte şi gulyas tradiţional de la mama ei, adoră turismul, centrele de călărie, concertele şi shoppingul la vecini. „Ungurii sunt oameni ospitalieri, nu au nicio legătură cu ce e în România. Cei de la pensiuni au învăţat româneşte, ei ştiu ce e economia de piaţă. Nu am înţeles şi nu înţeleg nici acum resentimentul celor de la Bucureşti vizavi de unguri. Te desparte 1 kilometru de graniţă şi 1.000 de ani de civilizaţie”, a mai spus Negru.

Citeşte cum îşi petrece timpul liber Dan Negru, în Ungaria, mâine pe siteul timisoara.adevarul.ro şi în ziarul Click

Citiţi şi:

GALERIE 3D Cum au construit ungurii cel mai mare SPA din SE Europei la graniţa României

Tarife între 64 şi 24 lei la Aquapolis Szeged, cel mai mare spa din Europa de Sud-Est

Lecţia maghiară de turism de weekend



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite