Tarife între 64 şi 24 lei la Aquapolis Szeged, cel mai mare spa din Europa de Sud-Est

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aquapolisul va fi inaugurat la Szeged pe 25 martie
Aquapolisul va fi inaugurat la Szeged pe 25 martie

Totul este pregătit pentru deschiderea celui mai mare SPA din Europa de Sud-Est. Inaugurarea Aquapolisului de la Szeged va avea loc pe 25 martie.

Cel mai mare SPA din Europa de Sud-Est se deschide lângă graniţa României cu Ungaria

GALERIE 3D Cum au construit ungurii cel mai mare SPA din SE Europei la graniţa României

Proprietarii orăşelului acvatic au stabilit şi preţurile biletelor. Aceştia susţin că au luat în calcul criza, iar tarifele de intrare nu vor fi mai mari decât al celorlalte ştranduri de acest nivel din Ungaria. Vor exista 11 feluri de brăţări de intrare. Cea generală pentru întreaga zi va costa 4.000 de forinţi (64 de lei).
Există însă şi posibilitatea de cumpăra bilete mai ieftine: până la ora 13.00, preţul va fi 2.500 de forinţi (40 de lei), iar între orele 16-21, 3.400 de forinţi (54 de lei). Pentru copii de până la 12 ani există reducere de 50 la sută. Cei mai avantajaţi sunt locuitorii din Szeged, care, cu un act de identitate, vor avea o reducere de 15 la sută. De asemenea, 15 la sută discount au cei între 12 şi 23 de ani, cât şi pensionarilor.



Există şi alte variante de bilete. Pentru cei care doresc să intre doar la bazinul de înot, aceştia pot achita 1.500 de forinţi (24 de lei)

Ultimele pregătiri la Szeged pentru deschiderea celui mai mare SPA din Europa de Sud-Est



Tobogan gigant

Aquapolis a fost construit pe o suprafaţă de 34.000 de metri pătraţi, din care 27.000 acoperiţi. Capacitatea băii este de 3.000 de persoane, care au la dispoziţie bazine de 4.400 de metri pătraţi. În centrul acvatic de la Szeged se află cel mai mare tobogan din Europa care funcţionează pe tot parcursul anului. Un lift îi va urca pe turişti la o înălţime de 31 metri. Din galerie vor porni încă şapte tobogane.

VEZI GALERIE FOTO CU ULTIMELE PREGĂTIRI DE LA AQUAPOLIS

Aquapolis Szeged
Aquapolis Szeged
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite