Bunicii refuză să-l viziteze în puşcărie pe studentul ucigaş de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De pe băncile Seminarului Teologic din Arad a ieşit Sergiu Florea, acuzat de cea mai oribilă crimă a ultimilor ani, din Vestul ţării
De pe băncile Seminarului Teologic din Arad a ieşit Sergiu Florea, acuzat de cea mai oribilă crimă a ultimilor ani, din Vestul ţării

Rudele studentului măcelar de la Medicină nu au puterea să dea ochii cu nepotul lor aflat după gratii. Bunicii care l-au crescut pe Sergiu Florea, de 20 de ani, după ce acesta a fost abandonat de tatăl său, refuză să îl vadă pe studentul măcelar în închisoare.

Cum s-a ratat studentul măcelar de la Medicină în şcoala de preoţi: „Nu îmi găseam parohie şi nu aveam voce"

Tânărul, judecat alături de iubita sa pentru că a tranşat un bărbat în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, a fost crescut de buncii săi de când a avut câteva luni, până la 18 ani, când a plecat la facultate.

Lor li s-a recomandat ca să nu îl vadă pe studentul măcelar de la Medicină pentru a nu suferi un şoc, după cum spune psihologul Serviciului de Probaţiune Timiş, care a făcut un raport despre viaţa lui Sergiu Florea în închisoare. Acesta a fost vizitat de mama sa, de sora lui şi de câţiva colegi de facultate.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"

„Pentru a evita şocul emoţional ce poate rezulta din revederea nepotului drag într-o ipostază atât de tristă, disperată şi decepţionantă, bunicilor li s-a recomandat să nu-l viziteze deocamdată pe Sergiu"
, se arată în documentul psihologului, depus la dosarul crimei de la Medicină.

Cei doi studenţi ucigaşi au trăit o pasiune mistuitoare de scurtă durată. Ei s-au cunoscut la începutul anului universitar 2008/2009, în primul lor an la facultate. Relaţia dintre Sergiu şi Carmen a debutat însă mai târziu, în luna martie 2009, cu cinci luni înainte ca idila dintre ei să degenereze în crimă, după ce tânăra a încercat să se prostitueze, iar Sergiu i-a ucis primul client.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult"

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"


Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină




Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite