CNA-ul stă deoparte în cazul gafelor comise de Antena 1 faţă de memoria lui Mile Cărpenişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea lui Mile Cărpenişan a atras o serie de greşeli morbide din partea colegilor lui de la Antena 1, cu care a lucrat mai bine de 10 ani. După ce au confudat poza unui blogger cu cea a jurnalistului de război, în emisiunea „Acces Direct" de ieri, memoria timişoreanului a fost tratată alături de subiecte greu de digerat, presărate cu înjurături.

În căutarea de senzaţional, emisiunea „Acces Direct" atrage tot mai multe criticii, iar gafele morbide se ţin lanţ. La începutul săptămânii, în încercarea de comerorare a memoriei lui Mile Cărpenişan, producătorii emisiuni au prezentat o poză a corespondentului de război, alături de câteva lumânări. Ce nu ştiau ei, chiar dacă jurnalistul a muncit în trustul Intact mai bine de 10 ani, este că poza aparţinea unui blogger în viaţă, bun prieten cu Mile. „Nu am niciun amestec. Nu mă ocup de detaliile acestea. S-a aranjat în timpul unei pauze. A fost o eroare", a spus Mădălin Ionescu.

VIDEO Gafă morbidă la Antena 1 în privinţa lui Mile Cărpenişan

Cei de la „Acces direct" nu sunt la prima gafă de acest gen. Cititorii timisoara.adevarul.ro au atras atenţia asupra faptului că Mădălin Ionescu a prezentat imagini şocante cu prăbuşirea unui Boeing 737. La începutul emisiunii Acces Direct, realizatorul spunea: "pozele au fost făcute, cel mai probabil, de unul dintre pasageri, după ce avionul Boeing 737 s-a ciocnit cu un alt avion deasupra Amazonului". De fapt, secvenţele erau din celebrul serial Lost. Şi după a doua gafă, Mădălin Ionescu a ieşit pe post pentru o precizare, dar nu şi-a cerut scuze.

Mile Cărpenişan este condus pe ultimul drum, politicienii s-au cocoţat pe valul de emoţie produs de drama jurnalistului

Ieri, în emisiunea "Acces direct", realizatorii au prezentat înmormântarea corespondetului de război Mile Cărpenişan, între subiecte de tipul tabloidelor: dacă Adrian Mutu îşi înşeală nevasta, despre Ramona Gabor care a fost la un pas de moarte, respectiv despre comisioanele cerute de Adrian Enache în apariţiile publice. "Şi dacă Mădălin Ionescu a dovedit că este mai sinistru decât îl ştia lumea, ar trebui să-şi ceară scuze şi pentru emisiunile infecte pe care le face şi pe care nu le mai cenzurează nimeni. Trebuia să-l lase pe Mile să se odihnească în pace! Nu există termen de comparaţie între cei doi, nici jurnalistic vorbind, nici moral", spune unul dintre cititori pe timisoara.adevarul.ro

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DIN EMISIUNILE CU GAFE

Alţi cititori ai timisoara.adevarul.ro atrag atenţia asupra unei alte gafe comise de echipa lui Mădălin Ionescu. Într-o emisiune în care se dezbate dacă un bunic şi-a lăsat gravid nepoata, unul dintre invitaţi începe să injure telefonic, cu cuvinte greu de reprodus. Cum emisiunea este difuzată în prime-time, o Românie întreagă a auzit limbajul licenţios.

Colegii din presă sunt şocaţi de moartea lui Mile Cărpenişan: „Viaţa este imprevizibilă”

CNA-ul stă cu mâinile în sân

"Aşa cum reiese din sacţiuni, cei de la Acces Direct sunt amendaţi constant. În două şedinţe consecutive au fost amendaţi cu 30.000 de lei.Din câte am înţeles, Mădălin Ionescu a spus că îşi va cere scuze, deci nu cred că mai e nevoie ca eroarea să fie luată în calcul. Aşadar abaterea nu a fost chiar atât de mare", a spus Ileana Dănălache, coordonatoarea biroului de presă al CNA.

COMENTARIU Politicienii se urcă pe mormântul lui Mile Cărpenişan

A rămas mut când a aflat că salvatorul său, Mile Cărpenişan, a decedat

Adelin Petrişor: „Din 2008, când a plecat din Antena 1,  nicio televiziune mare nu s-a bătut să îl ia pe Mile”

Dan Negru: „Cazul Mile este un exemplu clar de ipocrizie"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite