Dan Negru: „Cazul Mile este un exemplu clar de ipocrizie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta Antenei 1, Dan Negru, posteză de câteva zile, pe blogul său, informaţii şi amintiri despre Mile Cărpenişan. Acesta spune că la televizor şi în ziare vede numai ştiri despre Mile.

„Ăştia suntem noi, apreciem morţii. În viaţă suntem „obiecte consumabile", moartea însă îţi aduce ştiri de prima pagină, medalii şi reportaje lacrimogene", îşi începe Dan Negru povestirea.

Prezentatorul TV a continuat, prin a spune că munceşte într-o breaslă de ipocriţi, dar şi că în România doar moartea are valoare, iar cei vii sunt dispreţuiţi. „Trăim într-o ţară de ipocriţi, unde doar moartea are valoare. De unde şi de când a apărut în ţara asta adulaţia pentru cei morţi? Mile este un exemplu clar de ipocrizie a noastră, a tuturor", se plânge Dan Negru.

„Din 2008, Mile a plecat din breasla asta. A plecat chiar şi din ţara asta perioade bune de timp. Astăzi nu am să ajung la Timişoara, dar sunt sigur că televiziunile, ziarele, vor fi pline de imagini de la înmormântarea lui Mile. O ţară în care doar morţii sunt răsplătiţi", a încheiat fostul coleg al lui Mile Cărpenişan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite