Asasinul de la Siret turnat de către complice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit anchetatorilor complicele lui Leonid Japorojneţ a recunoscut crima, declarând că el a stat doar de pază timp în care ucraineanul le-a ucis pe cele două membre ale familiei Hriţcu.

Mai citiţi şi: Dosarul dublului asasinat de la Siret blocat de birocraţie

Monstrul de la Siret neagă asasinatul

EXCLUSIV: Este oficial: asasinii din Siret au fost prinşi

Poliţia caută doi ucraineni în cazul dublei crime din Siret

Deşi la un moment dat părea că ancheta în cazul dublului asasinat de la Siret petrecut în luna februarie, a ajuns într-un punct mort, anchetatorii au avut parte de surprize din partea complicelui lui Leonid Zaporojneţ.

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor bărbatul a recunoscut crimele, declarându-le acestora că ucraineanul a fost cel care a tras cele trei focuri de armă ce le-au răpus pe Raluca, de şase ani, şi Carmen Hriţcu, de 39 de ani.

Totodată, conform surselor, complicele nu a luat parte direct la crime, acesta fiind doar un simplu paznic al atacului desfăşurat în Siret.

Declaraţiile şoc au survenit în urma vizitei speciale petrecute acum câteva zile în Ucraina a unei echipe de procurori din cadrul  Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General.

În cadrul aceleaşi vizite anchetatorii au reuşit să afle şi modul în care s-a desfăşurat jaful, conform complicelui, Leonid ucigând-o pe fetiţa de şase deoarece aceasta a strigat, putând astfel să îi alerteze pe vecini.

“Complicele ne-a declarat că s-au dus să fure, ştiind că în casă sunt foarte mulţi bani, pontul fiind dat de Leonid Zaporojneţ, care a şi rezolvat treaba”, a declarat o sursă din cadrul anchetatorilor.

Deşi a fost confruntat cu acesta date, ucigaşul a negat orice împlicate, declarându-le anchetatorilor că a ajuns în românia după ce un individ l-a ademenit cu un loc de muncă în Italia.

Anchetatorii mai susţin şi faptul că femeia a fost ucisă în pragul uşii, iar fetiţa a fost omorâtă pentru că a ţipat, în casă găsindu-se cinci urme cu ADN-ul lui Leonid.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite