Stupefiant: Prelatul unitarian şi-a premeditat faptele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asta spun vecinii care au descoperit cadavrele micuţilor cu gâtul tăiat în lăcaşul de cult Vecinii sunt terifiaţi de faptele preotului şi nu înţeleg cum a fost capabil preotul de o faptă de o asemenea cruzime.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO - Preotul Unitarian din Mediaş le-a tăiat gâtul cu cuţitul copiilor săi de 5 şi 7 ani

Preotul unitarian care şi-a ucis copiii în altarul bisericii avea probleme psihologice

VIDEO – Anchetatorii impresionaţi de cazul preotului care şi-a ucis copiii de 5 şi 7 ani în biserică

Comunitatea crede că fapta, de o cruzime fără margini, a fost premeditată. “Cred că a fost plănuit din moment ce şi-a luat şi cheile de la biserică cu el când o coborât din casă. Foarte şocant”, spune Traian Paşcalău. În plus, sunt convinşi de premeditare pentru că altfel nu avea cum să aibă cuţitul cu care le-a tăiat gâtul lui micuţilor David şi lui Tamaş, la îndemână. Vina pare să o poarte povara bolii femeii. „Cred că a făcut o depresie, a decăzut psihic, cum o vedea pe soţie bolnavă” Traian Paşcalău, vecin.

Vecinii spun că preotul care şi-a ucis copiii în biserică şi-a premeditat fapta

Enoriaşii îl iubeau

Cseh Denes a uimit întreaga comunitate. Toţi enoriaşii îl iubeau extrem de mult. Spun că din 2006, era cunoscut şi pentru dragostea pe care le-o purta copiilor. Făcea cu ei ore de religie la biserică, iar pentru enoriaşi a organizat nenumărate excursii. În plus, despre relaţia cu soţia lui, toţi ştiau că se iubesc enorm.  “Nevasta preotului are un cancer şi el o îngrijit-o şi o învelea în nămol. A umblat prin Ungaria cu ea să o opereze. O iubea mult pe nevasta sa şi o ajuta. Şi el spăla, facea toate. Săptămâna trecută o fost internat la Mureş,  doar vineri a fost externat.”, spune Traian Paşcalău.

Unitarienii din Cluj, şocaţi de crima pastorului din Mediaş

Copiii parcă au simţit

Sâmbătă seara micuţii parcă simţeau ceva şi au spus mamei că vor să stea în casă. „Copilul mai mare s-a dus sus şi mama lor a zis să mai stea pe afară pentru că săptămâna trecută nu i-a prea scos pe afară pentru că a fost vremea rea”, povesteşte vecinul. A fost ultimul moment în care femeia şi-a văzut odraslele vii. După mai multe ore de nelinişte, văzând că soţul şi copiii nu i se mai întorc acasă, preoteasa a alertat vecinii. Au plecat să îi caute peste tot, iar ultima oprire a fost la biserică. “Prima dată, pe ăla mic l-am găsit, era chiar în biroul lui şi pe ăla mare pe scări. Era şi el decedat. Cu gâtul tăiat, amândoi”, adaugă Traian Paşcalău.

Preotul care şi-a ucis băieţii de 5 şi 7 ani a uimit întreaga comunitate din Mediaş

În tot acest timp, prelatul îşi pregătea planul de sinucidere. La scurt timp a fost găsit pe şinele de cale ferată.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite