Preotul care şi-a ucis băieţii de 5 şi 7 ani a uimit întreaga comunitate din Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crima care a avut loc sâmbătă seară la biserica unitariană din Mediaş a şocat întreg oraşul. Preotul care s-a sinucis după comiterea crimelor era admirat de enoriaşi.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA LOCUL CRIMEI!

CITIŢI ŞI:

Vecinii cred că faptele preotului au fost premeditate

VIDEO – Anchetatorii impresionaţi de cazul preotului care şi-a ucis copiii

VIDEO - Preotul Unitarian din Mediaş le-a tăiat gâtul cu cuţitul copiilor săi de 5 şi 7 ani

Medieşenii s-au ferit duminică să se apropie de biserica unde a avut loc groaznicul eveniment. Gândul că David şi Tamaş, au fost tăiaţi de propriul tată, preot pe deasupra, i-a îngrozit. Culmea e că enoriaţii îl iubeau extrem de mult. Spun că din 2006, de când slujeşte acolo a reuşit să câştige admiraţia multor oameni, dar era cunoscut şi pentru dragostea pe care le-o purta copiilor. Făcea cu ei ore de religie la biserică, iar pentru enoriaşi a organizat nenumărate excursii. În plus, despre relaţia cu soţia lui, toţi ştiau că se iubesc enorm. “Nevasta preotului are un cancer şi el o îngrijit-o şi o învelea în nămol. A umblat prin Ungaria cu ea să o opereze. O iubea mult pe nevasta sa şi o ajuta. Şi el spăla, facea toate. Nu ştiu, o fi avut o depresie. Săptămâna trecută o fost internat la Mureş,  doar vineri a fost externat. Poate a decăzut psihic, cu ea, cum a fost cu boala ei.”, spune Traian Paşcalău.

image

Preotul unitarian care şi-a ucis copiii în altarul bisericii avea probleme psihice
Bolnavă de trei ani
Soţia preotului originar din Tg Mureş era grav bolnavă aşa cum au mărturisit şi vecinii. Unul din  aceştia mai apropiat de preotul Cseh a mărturisit să medicii tocmai informaseră familia că femeia nu mai are nicio şansă de supravieţuire. „Acum vreo câteva săptmâni medicii i-au zis preotului că nevasta lui nu mai are şanse să supravieţuiască bolii, după ce săraca a făcut trei operaţii la Budapesta. Mi-a spus că s-a pus în genunchi în faţa medicilor şi i-a rugat să facă ceva ca să scape. Era răvăşit total” a declarat Benkő Gheorghe.

image

CITEȘTE AICI TOTUL DESPRE TRAGICUL CAZ DE LA MEDIAȘ!

entru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite