Mediaş: Un preot unitarian şi-a ucis copiii în biserică, apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un preot unitarian din Mediaş şi-a ucis cei doi copii şi apoi s-a sinucis. Nu se cunoaşte exact motivul pentru care preotul a recurs la un asemenea gest, copiii de 5, respectiv 7 ani, fuseseră văzuţi ultima dată împreună cu tatăl lor când plecau la cumpărături.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI!

CITIŢI ŞI:

Preotul care și-a ucis cei doi copii în altarul bisericii din Mediaș, lăudat de vecini

Un medieşean şi-a omorât mătuşa şi a locuit o săptămână cu cadavrul ei în casă

Preotul şi-a ucis copiii chiar în biserica unde el ţinea slujbele, apoi s-a aruncat în faţa trenului. Nimeni nu le-a putut da procurorilor şi poliţiştilor un motiv pentru gestul bărbatului, care era cunoscut ca un om liniştit cu o familie unită.Corpurile copiilor au fost găsite de un om care se îngrijea de biserică. Medieşenii care locuiesc lângă biserica de pe strada Brătianu de la numărul 32, s-au închis în casă şi s-au îngrozit de cele aflate.


Tânăra înjunghiată de 25 de ori de fostul iubit,este victima sistemului din România
Preotul Denes Cseh a fugit imediat după săvârşirea crimelor, de la faţa locului. Bărbatul a luat-o pe jos spre calea ferată şi s-a sinucis, aruncându-se în faţa uni tren. Mecanicul acestuia a sunat la 112 şi a anuţat că a lovit cu trenul un bărbat. Poliţiştii au găsit corpul acestuia sfârtecat în mai multe bugăţi pe calea ferată, la ieşirea spre Copşa Mică.

image
image

Criminalul avea probleme psihologice

Vecinii familiei Cseh au mărturisit că bărbatul de 35 de ani lua ceva tablete pentru depresie. Aceştia au spus că soţia preotului i-ar fi spus sâmbătă seară să iasă cu copiii la o plimbare şi să cumpere câte ceva şi de la un hypermaket din oraş. Femeia bolnavă de cancer s-a alarmat după ceva timp, că soţul nu mai vine acasă şi l-a rugat pe un bărbat care se îngrijeşte de biserică să verifice dacă nu cumva Denes Cseh este în biserică.

CITEŞTE AICI DECLARAŢIILE CUTREMURĂTOARE ALE CELUI CARE A GĂSIT COPIII MORŢI

image

Le-a tăiat pur şi simplu gâtul.

Medicul care a analizat cadavrele celor doi copii ucişi de tatăl Denes Cseh a explicat imediat după ridicarea corpurilor neînsufleţite că băieţii au fost răpuşi cu cruzime de preotul unitarian.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU DECLARAŢIILE MEDICULUI CE A ANALIZAT CADAVRELE COPIILOR!

image

Anchetatorii impresionaţi profund de caz

Anchetatorii care s-au deplasat în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru a face cercetări în cazul preotului unitarian Denes Cseh, în vârstă de 35 de ani şi care şi-a ucis cei doi băieţi de 5 şi 7 ani, chiar în biserica în care slujea, în municipiul Mediaş, au declarat după primele cercetări că acest caz este unul deosebit de zguduitor.

VEZI AICI VIDEO DECLARAŢII ALE PROCURORULUI DE CAZ

image

Biserica Unitariană din Transilvania are peste 66 de mii de adepţi

Biserica Unitariană - cuvânt care provine din latină "unus", unul singur - a apărut ca o critică la dogma trinitară - credinţa în Sfânta Treime, adepţii acestei religii având deviza "un singur Dumnezeu". Biserica Unitariană a apărut în contextul reformei protestante, iar majoritatea adepţiilor sunt în Ungaria, România, Scoţia, Ţările de Jos şi Statele Unite ale Americii.



În România există Biserica Unitariană din Transilvania, ca o ramură a Bisericii Unitariene care număra, la recensământul din 2002, peste 66 de mii de credincioşi.
Poziţia Bisericii Unitariene din Transilvania legată de crima pastorului din Mediaş
Sub influenţa medicului italian Giorgio Biandrata şi sub conducerea lui Francisc David, a avut loc în Transilvania o puternică mişcare unitariană, la mijlocul secolului al XVI-lea. Aceasta a determinat acceptarea Bisericii Unitariene din Transilvania, pentru prima dată în lume, ca religie recunoscută oficial.

image
image

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite