Preotul unitarian care şi-a ucis copiii în altarul bisericii avea probleme psihologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel care a găsit cadavrele celor doi băieţi de 5 şi 7 ani ucişi de tatăl lor într-o biserică Unitariană din Mediaş spune că ucigaşul avea probleme psihice.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI!

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Preotul Unitarian din Mediaş le-a tăiat gâtul cu cuţitul copiilor săi de 5 şi 7 ani

Un medieşean şi-a omorât mătuşa şi a locuit în continuare cu cadavrul ei în casă

Vecinii familiei Cseh au mărturisit că bărbatul de 35 de ani lua ceva tablete pentru depresie. Aceştia au spus că soţia preotului i-ar fi spus sâmbătă seară să iasă cu copiii la o plimbare şi să cumpere câte ceva şi de la un hypermaket din oraş. Femeia bolnavă de cancer s-a alarmat după ceva timp, că soţul nu mai vine acasă şi l-a rugat pe un bărbat care se îngrijeşte de biserică să verifice dacă nu cumva Denes Cseh este în biserica de la numărul 32 de pe strada Brătianu.

image

„M-a sunat soţia preotului disperată că bărbatul nu i-a ajuns acasă cu copiii şi să merg io să îl caut. Am intrat în biserică şi am dat peste cei doi copii, întinşi pe jos. Erau morţi deja. Ştiu că părintele a fost internat cu probleme psihologice pe la Tg Mureş şi acum o lună l-au externat” a povestit speriat bărbatul.

image

Preotul şi-a ucis copiii chiar în biserica unde el ţinea slujbele, apoi s-a aruncat în faţa trenului. Nimeni nu le-a putut da procurorilor şi poliţiştilor un motiv pentru gestul bărbatului, care era cunoscut ca un om liniştit cu o familie unită.
CITEŞTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A CRIMEI DIN MEDIAŞ!

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite