Un medieşean şi-a omorât mătuşa şi a locuit o săptămână cu cadavrul ei în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nepotul victimei era cunoscut ca fiind un scandalagiu de primă clasă
Nepotul victimei era cunoscut ca fiind un scandalagiu de primă clasă

O moarte aparent naturală, s-a dovedit a fi una de-a dreptul înfiorătoare.

CITIŢI ŞI

O tânără din Sibiu a fost ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuţit

Constanţa: A ucis un om în bătaie

Femeia ajunsese la vârsta de 69 de ani şi, pentru că nu se mai descurca singură, a decis să roage un nepot de 22 de ani să se mute la ea pentru a o ajuta. Tânărul trebuia să aibă grijă de treburile gospodăreşti şi să o îngrijească pe femeie, dar acum o săptămână planul a fost cu totul dat peste cap.

Orbit de o furie de neimaginat, tânărul se pare că s-a năpustit asupra femeii. A avut grijă să lovească  tare, cât să provoace suferinţă, dar să nu lase urme. Loviturile cele mai puternice i-au fost aplicate femeii în zona capului, lucru care i-a şi cauzat moartea. 

Nimeni nu a ştiu nimic de bătrână câteva zile. Vecinii întrebau nepotul unde e bătrâna, iar el spune că nu este în localitate. După mai multe zile însă, pentru că nu le venea să creadă că bătrâna ar fi avut unde merge, s-au gândit să anunţe poliţia.

Oamenii legii au găsit cadavrul femeii fără suflare, în stare avansată de putrefacţie iar legiştii l-au ridicat pentru necropsie. Iniţial moartea părea una naturală, dar anchetatorii s-au convins ulterior că nu a fost deloc aşa. Examenul medico-legal avea să scoată la iveală faptul că femeia a murit în urma unor lovituri extrem de puternice, aplicate în zona craniului.

Imediat anchetatorii s-au îndreptat spre autor, iar nepotul părea a fi primul suspect. Oamenii legii au strâns probe care îl închriminează direct pe acesta, motiv pentru care l-au fost reţinut şi audiat. Astăzi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav şi riscă să îmbătrânească după gratii. Instanţa a admis cererea procurorilor, iar tânărul de 22 de ani a fost arestat pentru 29 de zile.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite