Vecinii spun că preotul care şi-a ucis copiii în biserică şi-a premeditat fapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea vecinilor dintre ei au plecat încă se noaptea trecută de acasă şi au înnoptat pe la rude sau prieteni. Nu înţeleg cum a fost capabil de aşa ceva preotul.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA LOCUL CRIMEI!

CITIŢI ŞI:

Preotul care și-a ucis cei doi copii în altarul bisericii din Mediaș, lăudat de vecini

VIDEO – Anchetatorii impresionaţi de cazul preotului care şi-a ucis copiii

VIDEO - Preotul Unitarian din Mediaş le-a tăiat gâtul cu cuţitul copiilor săi de 5 şi 7 ani

Traian Paşcalău este vecinul care, alături de preotească au căutat sâmbătă seara preotul şi copii. Cu greu îşi poate stăpâni vocea să poată povesti cele petrecute. Spune că micuţii vroiau să stea în casă, dar mama lor i-a trimis cu preotul să facă nişte cumpărături.

image

„Copilul mai mare s-o dus sus şi mama-sa a zis să mai stea pe afară că săptămâna trecută nu i-o prea scos pe afară pentru că a fost vremea rea”, povesteşte vecinul. A fost ultimul moment în care femeia şi-a văzut odraslele vii în ochi. Nu a prevestit ce necaz îi păştea. După mai multe ore de nelinişte, văzând că soţul şi copii nu i se mai întorc acasă, preoteasa a alertat vecinii. Au plecat să îi caute peste tot, iar ultima oprire a fost la biserică. Uşa era ferecată, se gândeau că, de vreme ce este încuiată nu puteau fi acolo. Dar s-au gândit să verifice.

image

Au căutat cantorul, au cerut cheile şi au intra în lăcaşul sfânt. Au mers într-o suflare spre biroul preotului. “Prima dată, pe ăla mic l-am găsit, era chiar în biroul lui şi pe ăla mare pe scări. Era şi el decedat. Cu gâtul tăiat, amândoi”, adaugă Traian Paşcalău. Tot vecinii cred că planul era făcut dinainte, iar fapta de o cruzime fără margini, premeditată. “Cred că a fost plănuit din moment ce şi-a luat şi cheile de la biserică cu el când o coborât din casă. Foarte şocant”, spune Traian Paşcalău.
CITEȘTE AICI TOTUL DESPRE TRAGICUL CAZ DE LA MEDIAȘ!

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite