Preotul care și-a ucis cei doi copii în altarul bisericii din Mediaș, lăudat de vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medieșeanul ce și-a omorât cei doi băieți de 5 și 7 ani în altarul bisericii unitariene din Mediaș era răvășit de boala incurabilă de care suferea soția sa.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI!

CITIȚI ȘI:

VIDEO – Anchetatorii impresionaţi de cazul preotului care şi-a ucis copiii

Preotul unitarian care şi-a ucis copiii în altarul bisericii avea probleme psihologice

VIDEO - Preotul Unitarian din Mediaş le-a tăiat gâtul cu cuţitul copiilor săi de 5 şi 7 ani

Preotul Denes Cseh nu a trădat nicio clipă impresia în comunitatea în care locuia că ar fi măcinat de probleme care să îl ducă în pragul săvârşirii faptelor petrecute sâmbătă seară. Vecinii acestuia au avut numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului de 35 de ani. Unul dintre ei a mărturisit însă că preotul era tulburat de suferinţa soţiei sale.

image

„Era un om respectos şi foarte deschis. O familie model dacă pot spune aşa. Nici acum nu îmi vine să cred că s-a întâmplat o astfel de nenorocire. Am tot vorbit cu el şi mi-a spus că e răvăşit de boala soţiei sale. Că nu ştie ce să mai facă şi că este tare îngrijorat şi preocupat de acest lucru” a spus Bencő Elisabeta, una din locatarele care stau în acelaşi imobil cu familia Cesh.

image

Pastorul s-a aruncat câteva ore mai târziu în fața unui tren și nu a lăsat în urma sa nici măcar un bilet prin care să explice de ce a decis să ia viața celor doi copii ai săi.
CITEȘTE AICI POVESTEA CUTREMURĂTOARE A ACESTUI CAZ

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite