VIDEO – Anchetatorii impresionaţi de cazul preotului care şi-a ucis copiii de 5 şi 7 ani în biserică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul criminalist de caz, Ioan Boţoc, a mărturisit că fapta preotului care şi-a omorât copii în biserică, sâmbătă seară la Mediaş este de o cruzime rar întâlnită.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI!

CITIŢI ŞI:

Preotul unitarian care şi-a ucis copiii în altarul bisericii avea probleme psihologice

VIDEO - Preotul Unitarian din Mediaş le-a tăiat gâtul cu cuţitul copiilor săi de 5 şi 7 ani

Un medieşean şi-a omorât mătuşa şi a locuit în continuare cu cadavrul ei în casă

Anchetatorii care s-au deplasat în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru a face cercetări în cazul preotului unitarian Denes Cseh, în vârstă de 35 de ani şi care şi-a ucis cei doi băieţi de 5 şi 7 ani, chiar în biserica în care slujea, în municipiul Mediaş, au declarat după primele cercetări că acest caz este unul deosebit de zguduitor.

image

„Este o veste zguduitoare. În respectivul imobil au fost găsiţi doi minori cu plăgi tăiate în zona gâtului, deosebit de profunde. Trebuie să ne edificăm clar asupra grozăviei ca să spun aşa, pe care am găsit-o aici. Este un caz nefericit. Nu am găsit alte urme de violenţă, după examenul sumar” a declarat procurorul criminalist Ioan Boţoc.

image

Preotul şi-a ucis copiii chiar în biserica unde el ţinea slujbele, apoi s-a aruncat în faţa trenului. Nimeni nu le-a putut da procurorilor şi poliţiştilor un motiv pentru gestul bărbatului, care era cunoscut ca un om liniştit cu o familie unită.

CITEŞTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A CRIMEI DIN MEDIAŞ!

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite