Sibiu: Petru Motronea, autorul accidentului de la Veştem, dus la groapă în bârâit de motoare (Update video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de colegi endurişti de la Clubul AMC Bogdan din Sibiu şi-au luat rămas bun de la colegul lor pasionat de motoarele de teren, Petru Motronea, autorul groaznicului accident de duminică seara, în care alţi doi tineri au murit nevinovaţi la Veştem.

CITEŞTE ŞI:

Tânăra moartă la Veştem şi-a visat propria moarte cu o seară înainte

Autorul carnagiului de la Veştem a ucis un jandarm pe trecerea de pietoni în 2004

Poliţiştii nu şi-au putut prinde agresorii pentru că au alunecat pe gheaţă

Acoperișul unei mansarde s-a prăbușit peste trei mașini (UPDATE GALERIE FOTO)

Circa 30 de motoare s-au strâns ieri la prânz, lângă biserica de pe Mihai Viteazu, ca să însoţească cortegiul funerar până la Cimitirul Municipal, unde s-au aliniat lângă groapă şi au asistat la ceremonie, alături ce alte câteva zeci de tineri, care o parte aveau parcate pe alee, maşini tunate, pe care era fotografia lui Petre Motronea.
Era un băiat bun, căruia îi plăceau motoarele de endure. Nu s-a apucat decât de vreo doi ani de sportul ăsta şi nu a prea participat. A fost cu noi doar odată la Deva, la un enduro cross. Am văzut şi eu ce s-a scris şi ce probleme avea cu Poliţia, dar mă mir pentru că eu am fost cu el în maşină şi nu mergea tare de regulă. Nu ştiu ce făcea în rest” a declarat Paul Frăţilă, campion naţional la enduro cross, prezent şi el cu motocicleta la înmormântare.

Mama fetei caută dreptate
În acelaşi timp, la 90 de kilometri, la Râmnicu Vâlcea şi la 140 de kilometri, la Drăgăşani, cei doi tineri pasageri în bolidul morţii condus de Petru Motronea, Andreea Georgescu, de 23 de ani şi Mircea Lazăr, de 27 de ani au fost plânşi la groapă de prieteni şi rude.
După ce şi-a crescut singură cu multă trudă şi cu multe sacrificii fiica, mama Andreei Georgescu a venit după ea la Sibiu să o ia în sicriu, chiar cu câteva zile de sărbătoarea Crăciunului. Mai are un fiu şi sfâşiată de durere este revoltată de nenorocirea care i-a luat viaţa fiicei ei. „Vreau să ştiu cine a dat permisul acelui şofer care a făcut accidentul de la Veştem. Cei care i-au dat permisul, după ce a omorât un jandarm pe trecerea de pietoni au luat şi viaţa copilului meu", a spus ea printre lacrimi.
Andreea Georgescu era studentă la Finanţe şi la Medicină în Sibiu şi în noaptea anterioară tragediei visase că a avut un accident, după cu a declarat prietena ei, care a scăpat de moarte pentru că în ultima clipă s-a suit în altă maşină.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite