Sibiu: Poliţiştii nu şi-au putut prinde agresorii pentru că au alunecat pe gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Doi medieşeni au agresat un poliţist şi un jandarm care au vrut să-i împiedice să bată un taximetrist. Oamenii legii au vrut să-i imobilizeze dar nu au reuşit pentru că au alunecat şi au căzut din cauza gheţii de pe strada aflată în pantă.

Ultrajul s-a petrecut duminică, în jurul prânzului, când un şofer de taxi a cerut ajutorul Poliţiei ca să îl scape de un necunoscut care i-a blocat drumul. Un poliţist însoţit de un jandarm s-a dus la locul incidentului, necunoscutul care-i blocase drumul şi îl înjurase pe  taximetristul Iosif K, dispăruse.

În schimb, până să se lămurească oamenii legii ce s-a întâmplat, un alt taxi a apărut, iar din el au coborât doi indivizi care au vrut să-l ia la bătaie pe Iosif, cel care le explica de ce a sunat după Poliţie. Viorel Drânceanu şi unchiul său Gheorghe Nicula, în vârstă de 45 de ani l-au atacat pe taximetrist de faţă cu poliţistul şi jandarmul. Aceştia au intervenit ca să aplaneze conflictul, iar scandalagii s-au întors împotriva lor şi i-au bruscat.

Oamenii ministerului de Interne au vrut să-i imobilizeze, dar s-au confruntat cu o mare problemă: gheaţa de pe stradă. Nu au reuşit nicicum să pună mâna pe cei doi, şi deşi au strigat la şoferul maşinii cu care veniseră să nu-i lase să urce, acesta nu i-a ascultat şi a fugit cu ei.

Ulterior, Ghorghe Nicula a fost găsit şi dus la Poliţie pentru audieri. Procurorii Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mediaş trebuie acum să facă lumină în incidentul foarte încâlcit, cei doi agresori fiind cercetaţi penal pentur ultraj.

    

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite