Sibiu: Tânăra moartă la Veştem şi-a visat propria moarte cu o seară înainte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audierile în cazul accidentului de la Veştem, în care trei oameni au murit, au scos la iveală că ar mai fi putut exista o victimă. Prietena Andreei Georgescu a fost în aceeaşi maşină la dus, iar la intoarcerea de la Fântâniţa Haiducului s-a urcat în maşina altor prieteni.

Citeşte şi:

UPDATE Accident teribil la Veștem. Trei tineri au murit pe loc

Autorul carnagiului de la Veştem a ucis un jandarm pe trecerea de pietoni în 2004

GALERIE FOTO ACCIDENT

Potrivit adjunctului IPJ Sibiu, comisarul Lucian Tarnu, în maşina lui Motronea mai era o fată când au plecat la Fântâniţa Haiducului cu încă nişte prieteni. La întoarcere aceasta s-a urcat însă în cealaltă maşină şi a văzut accidentul. “A fost martoră la ce s-a petrecut. Ea era în maşina care plecase prima şi a declarat că a văzut farurile din spate dar nu ştia că sunt cei trei. Maşina i-a depăşit fără să semnalizeze, a derapat şi s-a dat peste cap” a explicat comisarul Tarnu.

Şi-a visat moartea

Acelaşi martor le-a povestit în stare de şoc poliţiştilor, că în drum spre Fântâniţa Haiducului, Andrea Georgescu era oarecum speriată pentru că visase sâmbătă noaptea că a avut un accident. Tânăra şi prietenul ei, Mircea Lazăr din Drăgăşani, urmau să se căsătorească. Tatăl vitreg al fetei s-a mărginit să declare pentru Adevărul de Seară Vâlcea, că nu întelege de ce tinerii trebuie în ziua de azi să meargă pentru un suc atâta drum.  Andreea Georgescu era studentă la două facultăţi în Sibiu, Medicină şi Finanţe.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite