Sibiu: Accident teribil la Veștem. Trei tineri au murit pe loc (Update GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi băieți de 27, respectiv 32 de ani și o fată  de 23 și-au pierdut viața duminică noaptea pe Drumul Național 1, în dreptul localității Veștem, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod.

GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT

CITIŢI ŞI:

Tânăra moartă la Veştem şi-a visat propria moarte cu o seară înainte

Autorul carnagiului de la Veştem a ucis un jandarm pe trecerea de pietoni în 2004

Poliţiştii nu şi-au putut prinde agresorii pentru că au alunecat pe gheaţă

Acoperișul unei mansarde s-a prăbușit peste trei mașini (UPDATE GALERIE FOTO)

La volanul maşinii se afla sibianul Petru Motronea, în vârstă de 33 de ani, care a pierdut controlul volanului în curba care trece pe sub podul de cale ferată de la Veştem şi s-a înfipt într-unul din pilonii lui. Impactul a fost atât de violent încât cei trei tineri au fost proiectați la câțiva metri pe şosea. În maşină se mai aflau Nicolae Lazăr,  în vârstă de 27 de ani, din Drăgăşani, care stătea pe scaunul din dreapta şoferului şi Andreea Georgescu, din Vâlcea, în vârstă de 23 de ani, aflată pe bancheta din spate. Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. „ După efectuarea activităţii de cercetare la faţa locului, putem concluziona faptul că acest eveniment rutier teribil şi totodată dramatic s-a produs datorită rulării cu viteză excesivă de către conducătorul auto“, a spus comisarul şef Lucian Tarnu, adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Șoferul, certat cu legea
Reprezentanții Poliției Sibiu au ținut să precizeze că șoferul Mercedesului, în vârstă de 32 de ani a mai avut până în prezent 10 abateri de la regulile de circulație, dintre care patru au atras suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe o perioadă cuprinsă între 60 și 90 de zile. Mai mult, el a mai fost implicat, cu vinovăție, într-un accident cu victime în anul 2004. „Anul  acesta, șoferul a fost sancționat pentru lipsă centură de siguranță și pentru conducere autovehicul cu viteză peste limita legală, peste 30 de kilometri la oră, în luna decembrie 2008 a avut permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 90 de zile pentru conducerea autovehiculului sub influența băuturilor alcoolice, în luna noiembrie 2008 a avut permisul suspendat pentru neacordare de prioritate, în luna octombrie 2008, a fost sancționat, de asemenea, pentru viteză, în luna februarie 2008, pentru lipsă centură, în luna iulie 2007, pentru viteză, în iunie 2007, din nou, pentru viteză, în anul 2004 a făcut obiectul unui dosar penal pentru că a fost implicat, cu vinovăție, într-un accident rutier cu victime, iar în anul 1998 a avut permisul de conducere reținut pentru consum de alcool“, a completat comisarul şef Lucian Tarnu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite