Sibiu: Autorul carnagiului de la Veştem a ucis un jandarm pe trecerea de pietoni în 2004

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Motronea, şoferul care a intrat duminică seara într-un cap de pod din cauza vitezei şi a murit împreună cu alţi doi prieteni, a ucis înnurmă cu cinci ani un jandarm, pe o trecere de pietoni de pe Şoseaua Alba Iulia.

Cu numeroase amenzi pentru viteză la activ, Petru Motronea în vârstă de 33 de ani, a fost un adevărat pericol pe şosele.Din nefericire, duminică seara, sibianul a murit împreună cu alţi doi tineri.

Petru Motronea a avut permisul suspendat de mai multe ori, iar în 2004 a  fost autorul unui alt tragic accident, în care un tânăr jandarm de numai 27 de ani a fost călcat pe trecerea de pietoni. Jandarmul Ghitã Sorin, din Sibiu a fost lovit pe o trecere de pietoni pe Şoseaua Alba-Iulia, în noaptea de sâmbătă,  10 iulie 2004. În urma accidentului, acesta a fost lovit grav la cap si a intrat în comã de gradul III fiind transportat cu un elicopter la Spitalul Bagdasar din Bucureşti. Cu toate acestea, peste patru zile, jandarmul a murit.
Petru Motronea avea pe atunci 28 de ani, era tot la volanul unui Mercedes şi în primă fază, poliţiştii rutieri au constatat că nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni. În urma procesului care a urmat omorului din culpă din 2004, sibianul care a murit duminică seara şi a mai ucis alţi doi oameni, a fost achitat, pentru că a demonstrat instanţei că jandarmul nu se afla chiar pe trecerea de pietoni.

Citeşte şi:

Sibiu: Accident teribil la Veștem. Trei tineri au murit pe loc (Update)

Tânăra moartă la Veştem şi-a visat propria moarte cu o seară înainte

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite