Sibiu: Familia şoferului bolidului morţii de la Veştem pare lovită de un blestem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Motronea
Petru Motronea

Moartea lui Petru Motronea împreună cu alţi doi tineri care urmau să se căsătorească în tragicul accident de la Veştem a fost cauzată mai ales de viteză, dar şi de faptul că Mercedesul CLK avea cauciucuri de vară. În urmă cu an, sibianul şi-a găsit nepotul ucis în casă.

Citeşte şi:

Tânăra moartă la Veştem şi-a visat propria moarte cu o seară înainte

Autorul carnagiului de la Veştem a ucis un jandarm pe trecerea de pietoni în 2004

Poliţiştii nu şi-au putut prinde agresorii pentru că au alunecat pe gheaţă

Acoperișul unei mansarde s-a prăbușit peste trei mașini (UPDATE GALERIE FOTO)

Prietenii lui Petru Motronea spun despre el că era un băiat săritor, foarte pasionat de motoare, dar avea patima vitezei şi toţi îi spuneau că nu va muri de moarte bună. Ca şofer a avut mereu probleme, fiind cercetat penal în 2004, pentru că a călcat pe trecerea de pietoni pe un jandarm de 27 de ani, Sorin Ghiţă. Parchetul l-a scos de sub urmărire penală şi în mai 2005, a primit permisul înapoi. În ultimii zece ani Petru Motronea a adunat amenzi pentru viteză şi centură dar  a avut şi permisul suspendat 90 de zile de două ori, pentru alcool, ultima oară în decembrie anul trecut. 


O familie blestemată

Mama şi surorile lui sunt distruse, Petru fiind al treilea membru al familiei care moare în ultimii trei ani. „Nu ştiu ce să vă zic. A muncit atât de mult de mic, ca să îşi facă un rost. Repara maşini pentru prieteni şi acum îşi deschisese o firmă de construcţii. E un blestem. Băiatul meu a fost omorât acum un an şi el a fost cel care l-a găsit. La fel şi pe tata, acum trei ani când a făcut comoţie.” spunea printre lacrimi aseară, la capela unde a fost depus sicriul închis, Carmen Vilembacher, (foto), sora lui Petru Motronea, care nu mai ştie cum să facă faţă încercărilor la care a supus-o viaţa.

Sora lui Petru Motronea

A vrut să-şi cumpere cauciucuri sâmbătă
Ea a fost cea care i-a căutat maşina pe Internet şi l-a ajutat cu bani să şi-o aducă din Germania în urmă cu doi ani.“Sâmbătă am avut parastasul băiatului meu şi zicea că nu şi-a găsit cauciucuri de iarnă.Duminică a plecat de acasă pe la 12 şi a zis către mama “Doamne Ajută!” şi seara la opt am primit telefon de la nişte prieteni că e mort” spunea privind în gol, sora lui Petru Motronea, în faţa capelei de unde mâine, acesta va fi dus la Cimitirul Municipal, unde are loc înmormântarea.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite