Parcările au adus 1.000.000 de lei în primele 5 luni la bugetul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încasările municipalităţii din taxele pentru ocuparea domeniului public au depăşit suma de 1.000.000 de lei la finele lunii trecute şi asta numai de pe urma Serviciului Public de Administare a Domeniului Public şi Privat.

CITIŢI ŞI:

Tocăniţă de viţel cu slănină friptă în Dumbrava Sibiului

Un sibian merge la Campionatul Mondial de fotbal pentru roboţi în Singapore

Procurorii DIICOT l-au reţinut pe fostul directorul adjunct al vămii Sibiu

Cele mai bune încasări ale serviciului sunt cele aduse de abonamentele şi tichetele de parcare vândute în parcările administrate, adică în jur de 200.000 de lei. Şi terasele au adus aproximativ 190.000 de lei în vistieria primăriei. „Au fost eliberate 40 de avize pentru închirierea sezonieră pentru terase, care au adus bugetului local peste 192.000 lei” a explicat Mirela Gligore, de la Primăria Sibiu. Parcarea din Piaţa Mică este cea mai solicitată din toate parcările, încasările înregistrate aici, fiind de peste 160.000 lei.
Autobuze mai puţine în perioada estivală la Sibiu
Peste 350 de maşini ridicate
Utilajul pentru ridicări auto a ridicat de la începutul anului până în prezent 354 de maşini staţionate neregulamentar. Proprietarii acestora au plătit în total peste 147.000 de lei pentru a îşi recupera autovehiculele.Tariful de ridicare pentru autovehicul este150 lei, cel de transport este150 lei, iar cel de depozitare este de 200 lei pe zi. „La aceste tarife se mai adaugă şi amenda prevăzută”, spune Mirela Gligore de la Primăria Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite