Autobuze mai puţine în perioada estivală la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 14 iunie – 12 septembrie Tursib va aplica modificări la programele de circulaţie ale autobuzelor de pe traseele 1, 5, 10, 14, 112 şi 114, datorită trecerii la programul de vară. Toate programele de circulaţie pe celelalte trasee rămân neschimbate.

CITIŢI ŞI:

Procurorii DIICOT l-au reţinut pe fostul directorul adjunct al vămii Sibiu

Bulgăreală cu zăpadă în plină vară, la Bâlea Lac

Utilajul pentru ridicări auto fluidizează traficul din Sibiu

Sibienii pot obţine informaţii privind modificările de pe site-ul www.tursib.ro, prin consultarea orarelor afişate în fiecare staţie, de pe panourile informative expuse în staţiile cu flux mare de călători, la telverde 0800 800 586, sau de la chioşcurile şi agenţia Tursib, unde pot fi achiziţionate şi broşuri ale planului de transport, care conţin pliante cu programele de circulaţie valabile în această perioadă.

Clienţii care prezintă la chioşcurile Tursib broşura planului de transport  valabilă din 15.11.2009 - cumpărată anterior - vor primi gratuit pliantul cu modificările operate din 14.06.2010. “Trecerea la programul de vară se impune datorită fluxului mai mic din această perioadă pe traseele de circulaţie ale mijloacele de transport în comun, modificare legată direct de începutul vacanţei de vară a copiilor. Anul acesta, spre deosebire de alţi ani, traficul Tursib se reduce cu aproximativ 5 la sută, faţă de alţi ani când acesta se reducea cu 25 lka sută” a explicat primarul Klaus Iohannis.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite